Olaz Essentials Beauty Fluid; Mijn Nieuwe Holy Grail!

Een tijdje geleden vond ik het wel eens tijd worden dat ik wat meer aan skincare zou doen. Aangezien ik niet zo fan ben van meerdere smeerseltjes en gefrunnik aan mijn gezicht elke dag, en ik het (eerlijk is eerlijk) ook wel eens een dag vergeet of niet wil doen, zocht ik iets wat perfect voor mij werkte. Dit was eigenlijk mijn eerste ‘probeersel’ om een nieuwe dagelijkse creme te gebruiken en right away I hit the jackpot!

Ik heb zelf een gemengde huid die ook met de seizoenen elke keer weer veranderd. In de winter is alles heel droog en in de zomer wordt mijn tzone altijd ietsjes vetter maar blijven mijn wangen normaal. De Olaz beauty fluid is een erg makkelijk en voor iedereen bruikbare creme aangezien deze voor elke soort huid geschikt is. Daarnaast zit er een lekkere geur aan die me doet denken aan vroeger (mijn oma gebruikte ook altijd Olaz spul) en trekt de creme snel in. Een ander pluspunt vind ik dat je niet veel per keer hoeft te gebruiken en als je net als ik wel eens een dagje oversla het ook geen ramp is en je lekker zuinig aan doet met deze creme. Ook is de prijs erg mooi meegenomen, ik geloof dat de creme onder de €5 kost (€4,39 bij Kruidvat om precies te zijn) voor een flesje van maar liefst 100ml.

Zoals de titel van dit artikel al zegt is dat dit mijn nieuwe holy grail is, en dat zeg ik niet snel! Ik merkte na zo’n 3 weken smeren (alleen in de ochtend een klein beetje over mijn hele gezicht en hals) dat mijn huid veel rustiger werd qua rode/droge plekjes en andere onzuiverheden en dat deze ook niet meer zo snel terugkwamen als eerst als ik weer eens een stressvolle week had gehad. Ook heb ik door deze creme niet meer zo snel een shiny en oily huid wat ik normaal wel snel heb als het weer zomer wordt en het weer veranderd.

Voor mij is dit echt een holy grail product wat ik bijna elke ochtend gebruik in combinatie met mijn Essence pure skin tonic.

x femketje

Pssst! Doe jij al mee met de winactie? Je maakt kans op 15 nagelstickervelletjes en 4 zomerse H&M lakjes!

Ook is er op dit moment een extra tweede winactie gaande waarbij je kans maakt op €25 shoptegoed bij cadeau.nl!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

5 thoughts on “Olaz Essentials Beauty Fluid; Mijn Nieuwe Holy Grail!”

  1. Ik heb dit een keer voor mijn moeder gekocht als verjaardagskado. Maar misschien moet ik het zelf ook maar eens gaan proberen! Ziet er goed uit.
    Groetjes Hennie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//