NYX Ultra Pearl Mania #12, #27 & #30.


Een tijdje geleden was er bij boozyshop.nl een mooie actie van 10% korting op alle NYX producten en was er ook nog eens gratis verzending, dus ik wist wat me te doen stond: wat mooie producten scoren! (naast deze 3 losse oogschaduws had ik ook nog 2 round lipsticks van NYX besteld waar later nog review artikels van komen!)

 

Ik had de volgende 3 kleuren gekozen namelijk # 12 Purple Pearl, #27 Very Pink Pearl en #30 Jade Pearl. Al langere tijd had ik mijn ogen op Jade Pearl en kwam tijdens het online shoppen de andere twee tegen en vond die toch ook wel erg mooi.
#12 Purple Pearl is een mooie (zoals de naam al zegt) paarse tint die erg mooi blend en een bijna metallic finish geeft. #27 Very Pink Pearl is een lief girly-girl roze kleurtje die ook erg mooi maar vooral ook goed blend. Als laatste, #30 Jade Pearl, mijn alltime favourite, is een mooie jade groene kleur die ook erg goed blend en ook weer een mooie finish geeft.
Deze loose oogschaduws hebben in mijn ogen alleen maar pluspunten. De enige nadelen aan deze producten draait vooral om de verpakking. Het zijn redelijk kleine potjes en je kunt eigenlijk niet makkelijk met je kwast bij het product. Ik raad dus aan om ze te depotten naar makkelijkere potjes, hiermee zal je ook minder product pakken die je anders niet meer terug in het potje zou krijgen. Een ander minpuntje is dat je met deze loose oogschaduws snel fallout hebt, maar dat is dan ook echt alles.
Verder is de pigmentatie echt fantastisch goed en ben ik erg tevreden over deze 3 producten!
Deze 3 kleuren hebben me zo’n €1,80/€1,90 per stuk gekost (ik weet het niet meer helemaal zeker) en ze kosten zonder korting €2,20 bij boozyshop.nl

x femketje

PS: Vergeet je niet met de winactie mee te doen? Het is nog maar 2 dagen!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

8 thoughts on “NYX Ultra Pearl Mania #12, #27 & #30.”

  1. Wauw, wat een schitterende kleuren. Ik vind net als jij de Jade groene echt het allermooist.

  2. wauw die zijn echt mooi. Ik heb er zelf ook wat van NYX ultra pearl menia en ze zijn iid erg fijn.

  3. Wat grappig! Ik wil binnenkort Pearl Mania bestellen op Boozyshop, komt dat mooi uit dat ik je blog hierover lees :-)
    De kleuren zien er echt prachtig uit!

  4. Haha, toen ik deze foto voor het eerst zag, dacht ik dat dat nagellakjes waren.. :D
    Echt super kleurtjes zijn het !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//