NYX Ultra Pearl Mania 01 Pearl.

De zoektocht naar een perfecte shimmery highlighter zal nooit stoppen maar ik denk dat ik pretty close ben nu ik deze NYX pigment heb gekregen voor Sinterklaas (thanks Angela!). Ik had zelf al 3 andere kleurtjes van dezelfde lijn pigments en aangezien NYX niet meer online verkocht wordt in de Benelux was ik super blij met deze lichte tint.

DSC_1948 copy De kleur is een licht roze shimmery parelachtige tint, perfect als highlight onder het wenkbrauwbot en in de binnenste ooghoek. Maar ik vind dat je deze kleur ook makkelijk over je gehele ooglid kunt gebruiken. Ook zou je deze  nog als gezichtshighlighter kunnen gebruiken op je jukbeenderen voor een super pretty glow. Een voordeel is dat de pigmentatie amazing is, echt wow!: In your face knallend goed pigment! Een nadeel aan dit pigment is dat het natuurlijk losse oogschaduw poeder is en niet iedereen hier altijd even veel van gecharmeerd is omdat je hiermee snel fallout hebt.

DSC_1950 copy

Afgezien van dat vind ik het een prachtige mooie highlight kleur en deze zal vast nog wel vaker voorbij komen op mijn blog in looks en tutorials. Een pigment als deze kostte online altijd zo rond de €2,50. De prijs in de winkels die NYX nog verkoopt (zoals Douglas) weet ik eigenlijk niet maar ik denk dat de prijs niet veel zal verschillen.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

12 thoughts on “NYX Ultra Pearl Mania 01 Pearl.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//