NYX Round Lipstick 536 Eros.

Alweer een maandje geleden ongeveer had ik deze lipstick bij boozyshop.nl besteld samen met nog wat andere NYX producten.
Ik koos deze lipstick vooral omdat ik had verwacht dat deze meer koraalkleurig zou zijn aangezien de swatch op de site meer koraal leek dan het felle rood wat de lipstick uiteindelijk was. Afgezien van dat ben ik toch zeker weten blij met deze lipstick en de kleur!

De kleur is, zoals ik al zei, erg mooi rood (bijna schreeuwerig rood) en is zeker wel goed gepigmenteerd en lekker creamy. De lipstick bevat hele kleine shimmer waar je niet erg veel van terugziet op je lippen zelf. Wel heeft de stick een aparte geur die gelukkig niet erg storend is.

(jammer genoeg wordt het alweer wat vroeger donker en moest ik de lipswatch foto met flits maken)

De lipstick kostte me minder dan wat deze normaal kost aangezien ik 10% korting kreeg op alle NYX producten toen ik bestelde. Normaal kost deze lipstick €2,49. De lipstick is hypoallergeen en dierproefvrij.
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

10 thoughts on “NYX Round Lipstick 536 Eros.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//