NYX 5x Round Lip Glosses!

Deze maand is volgens mij mijn lucky month. Naast een aantal andere winacties had ik ook een awesome NYX winactie gewonnen op Marjolein’s blog. Vorige week had ik super snel mijn 5 gekozen glossjes binnen. Ik had nog geen ervaring met deze round lipglossjes maar wel met andere producten van NYX zoals de lipsticks. Ik was daarom ook super benieuwd of ik over de glossjes net zo enthousiast zou zijn als over de lipsticks.

Als eerste 06 Mauve, een creamy en goed gepigmenteerde licht roze gloss. Deze gloss bevat geen shimmer en is voor mijn lichte huid een perfect nude kleurtje wat super goed draagbaar is voor elk seizoen. 08 Doll Pink, mijn all time fave uit deze 5 is een creamy en ook super goed gepigmenteerde hot pink kleur. Deze gloss bevat hele fijne blauwige shimmer die je eigenlijk niet echt terugziet op de lippen.

(in daglicht)

(laat op de avond met flits)

12 Wild Orchid, een kleurtje wat ik echt op de gok koos in de hoop dat hij goed gepigmenteerd zou zijn. De gloss is niet zo super gepigmenteerd als Mauve en Doll Pink maar is ietsjes meer sheer en bevat super mooie paarse shimmer in de paarsrode basiskleur. 19 Apricot is ook echt een favoriet, lekker draagbaar en vrolijk is deze peachy creamy tint. Ook deze is goed gepigmenteerd maar moet je wel eerst ietsjes opbouwen als je de kleur feller wilt dragen. Deze gloss bevat geen shimmer! En als laatste 27 Vamp Red, een prachtige bruinrode, wijnrode tint. De gloss is semi creamy/ semi sheer maar is wel goed op te bouwen in kleur op de lippen. Dit is echt de perfecte tint als je met Halloween als vampier verkleed gaat.

Ik ben eigenlijk aardig verrast door de glossjes, en dat terwijl ik eigenlijk geen glossfanaat ben. De glossjes brengen super snel en makkelijk aan, voelen zacht aan de lippen en hebben niet zo’n ultra plakkerige finish. De glossjes blijven ook best lang goed zitten, maar een broodje en een glas cola overleven ze niet. Ook test NYX niet op dieren en zijn de producten dus cruelty free, iets wat ik wel echt belangrijk vind!

Het merk NYX mag sinds kort niet meer verkocht worden in webshops in de Benelux en dat is wel echt een minpunt. Online bestellen vanuit bijvoorbeeld Amerika zal het dus moeten worden, wil je iets van dit merk scoren. Je kunt ze ook nog bij Douglas filialen vinden maar niet elke stad heeft een Douglas. De glossjes kostten zo rond de €3 per stuk toen de Nederlandse webshops ze nog verkochten en bevatten per huls 2.5ml gloss.

x femketje

Pssst! Doe jij al mee met de nieuwe winactie? Je maakt dit keer kans op een set kleurlenzen naar keuze!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

19 thoughts on “NYX 5x Round Lip Glosses!”

 1. Die zien er mooi uit zeg, wat leuk dat je dat gewonnen had :)
  Vooral Vamp Red vind ik gaaaf, inderdaad perfect voor als je al vampier verkleed gaat met Halloween haha. Wild Orchid vind ik ook tof, lekker knal.
  X

 2. Je kunt NYX tegenwoordig kopen bij Douglas, dus het mag wel verkocht worden in de benelux alleen niet online. De glosjes zien er prachtig uit zeg!

 3. Ze zien er goed uit! Balen dat alleen Douglas nyx nog verkoopt in de benelux.. Is duurder en ze hebben alleen de basis

 4. Ohh die zien er goed uit zeg! En wat komt er nog een pigment vanaf, had ik niet verwacht eerlijk gezegd. Leuk dat je ze gewonnen heb, haha :D

 5. je kan het gewoon bij Douglas online kopen – alleen Douglas mogen dat doen dus is als nog te vinden maar alleen niet zo goedkoop als het was bij enchantra enzo…

  Mooie kleuren heb je gekozen :)

 6. Echt jammer dat NYX niet meer in de nederlandse webshops te koop is want in de Douglas is het allemaal een stuk duurder…

 7. Leuke lipglossjes =) Wat zonde dat NYX niet meer verkocht mag worden in Nederland =(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//