NOTD 30/4: Queensday 2011.

Catrice 030 Meet Me At Coral Island

Ola lieve lezers!

Als eerste wens ik jullie allemaal een super Koninginnedag 2011!

Zoals sommigen van jullie wel weten heb ik afgelopen woensdag mijn nagels flink ingekort, er kwam ongeveer een halve cm nagel van elke vinger af, bij de een iets meer en bij de ander iets minder. Dit heb ik gedaan om gewoon weer eens opnieuw te beginnen, niet dat het lang zal duren voor ze weer erg lang zijn zoals ik ze normaal heb (ik denk een week of 3/4), maar een nieuw en fris begin voor je nagels kan zo af en toe geen kwaad. *zeker niet als je bedenkt dat ik mijn nagels sinds mijn 14e niet meer zo kort gehad heb!*

Deze NOTD is *natuurlijk* speciaal voor Koninginnedag maar aangezien de kleur niet über oranje is maar meer koraal, kun je deze NOTD eigenlijk altijd dragen.

Wat gaan jullie vandaag allemaal doen?

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

5 thoughts on “NOTD 30/4: Queensday 2011.”

  1. Ik vind het een superleuk kleurtje! Wow, je nagels zijn kort, maar het is wel leuk ;)
    Ik heb nu niks op, want ik ben nu aan het inpakken – ik ga morgen naar Istanbul :D

  2. Ik snap echt niet dat jij nagels zo sterk zijn! Mijne storten echt letterlijk in :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//