NO H8; Stop The Bullying.

Ola lieve lezers!

Vandaag nog even een extra artikeltje online wat echt totaal niet beauty gerelateerd is maar wel over iets gaat wat ik belangrijk vind. Iedereen heeft denk ik wel van het verhaal van Tim gehoord. De 20jarige jongen die zelfmoord pleegde omdat hij jarenlang gepest, getreiterd en de grond in gestampt is. Een schok voor veel mensen en een nog grotere schok toen ik vanochtend een zogenaamd ‘grappige’ column las uit de Metro. (Deze column is trouwens al weggehaald en dat vind ik niet gek ook)

Pesten, ik denk dat iedereen er wel eens mee te maken heeft gehad, ik ook. Ik heb niet zo’n schokkend verhaal wat jarenlang heeft geduurd maar toch zeker 3 a 4 jaar ben ik ook met regelmaat flink getreiterd op school. Ik was het meisje dat raar gevonden werd omdat ze 4 broers had en de beste vrienden vond in de niet populaire jongeren. Ik was het meisje wat lelijk genoemd werd uit jaloezie. Iets wat ik toendertijd niet snapte of zag. And look at me now denk ik nu wel eens.

Kinderen zijn hard, niet alleen kleine kinderen maar ook jongeren en jong volwassenen. Zelfs volwassenen kunnen pesten en treiteren zoals kinderen dat op de basisschool kunnen doen. Mensen, volwassenen worden ook gepest op werk, stage, school of waar dan ook en het heeft zeker veel invloed op mensen. Pesten veranderd iemands kijk op de wereld maar vooral op hunzelf en niet op een goede manier.

Met dit artikel wil ik gewoon even wat aandacht geven aan het awesome NO H8 project. Ik vind dat iedereen, ooit gepest of niet, of misschien ben je wel oud pester, dit moet steunen door er aandacht aan te schenken op zijn of haar blog, facebook, twitter of wat dan ook. Sta er eens bij stil en denk er over na.

“The prettiest eyes have seen the worst things and have cried the most tears”

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

12 thoughts on “NO H8; Stop The Bullying.”

 1. Dat laatste zinnetje is prachtig. Ik sta er nog van te kijken dat mensen andere mensen zoiets aan kunnen doen..mijn hoofd kan dat niet bevatten.

 2. Echt prachtig stukje. Ik ben ook jaren gepest, het is echt vresselijk. Je verandert er echt door, maar ik heb er ook van geleerd. Mooi dat je hier aandacht voor vraagt! Dat is echt nodig. Sommige mensen denken dat het normaal is..

 3. Wat heb je dat mooi geschreven pesten is heel erg en je zal er altijd last van blijven hebben ookal laat je t niet merken het zit ergens.
  Ik geloof niet dat t ooit zal stoppen omdat t ook al eeuwen oud is :(

 4. Zo erg dat van Tim, verschrikkelijk dat iemand dood wordt gepest, dat vind ik echt niet kunnen! Die column vond ik echt te ver gaan. Die Mariska mag wel aangepakt worden maar Luuk Koelman is te ver gegaan met deze column..

  En jij lelijk? ;o Girllllll, you’re freaking gorgeous, wat zijn kinderen soms ook gemeen en jaloers..

 5. Heel mooi geschreven! Ik sta er van te kijken dat ook jij gepest bent. Echt veel te veel mensen worden gepest, vreselijk =(

  1. Ik denk dat iedereen er wel eens mee te maken heeft gehad in meer of mindere mate >.< en het is ook iets wat alle jaren voor komt, van vroeger toen mijn moeder nog klein was in de jaren 50/60 en zelfs alle eeuwen daarvoor kwam het al veel voor >.<

 6. Heel goed dat je hier aandacht aan besteedt.. kan niet vaak genoeg worden gedaan!! Pesten moet echt stoppen, asap :(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//