Nivea Good-Bye Cellulite Serum + Gel.

Dit is alweer het tweede jaar, ofja, de tweede zomer dat ik dit product gebruik om van mijn cellulitus af te komen. Niet dat ik veel heb, maar na een vette winter met veel feestdagen en weet ik het wat allemaal nog meer, kan het toch wel snel gaan. En of het nu veel is of niet, we krijgen het bijna allemaal en willen er allemaal van af.

Ik heb zelf geen problemen met af en toe een deukje meer of minder omdat ik er toch vrij weinig last van heb, maar ik kan me voorstellen dat als je wat meer cellulitus hebt en je daar ook onzeker door voelt, je daar dan ook graag zo snel mogelijk van af wilt.
  (bron: nivea.nl)
Deze anti cellulitus serum en gel zijn echt perfect om binnen 3 weken al veel verbetering te zien. Mijn eigen ervaringen met het serum (wat overigens 10 dagen gebruikt moet worden) zijn echt super. Na 3 dagen te hebben gesmeerd, en het niet eens in te masseren, zag ik al een groot verschil met hoe het eerst was. Dit gaat waarschijnlijk wel per persoon verschillend zijn, maar binnen 10 dagen was laten we zeggen, 95% van mijn cellulitus verdwenen (en ik had al niet veel dus moet je na gaan wat het met echt VEEL cellulitus voor wonderen kan verrichten). Het serum is wel redelijk prijzig, net als de gel btw, maar ik heb het er wel voor over, zeker omdat ik het serum 2 keer heb gebruikt in 1.5/2 jaar en het dus maar 1 keer heb moeten kopen.
De verpakking van het serum is netjes met een pompje, wat het allemaal hygiënisch houdt. De geur van het serum vind ik zelf ook erg lekker fris, nog meer reden dus om te beginnen met smeren.
  (bron: nivea.nl)
De gel kun je ook zonder eerst het serum te hebben gebruikt, gewoon smeren of inmasseren. Als je het echt inmasseerd zou de cellulitus eerder weggaan maar ik was te lui om het in te masseren en bij mij was het al super snel verdwenen. Op de verpakking van de gel staat dat je het elke dag zou moeten smeren om het gewenste resultaat te berijken maar ik heb dit zelf ongeveer 2 weken lang elke dag gedaan, na het serum 10 dagen lang te hebben gebruikt. Daarna smeerde ik het ongeveer 3 keer per week op de plaats waar ik het nodig had. De gel trekt ongeveer in een minuut of 5 in, daarna kun je dus gewoon weer je kleding aan doen.
Ook de gel ruikt heerlijk naar lotusbloemen maar is wel wat vloeibaarder dan het serum, pas dus op dat je niet per ongeluk te veel gel pakt, dat zou zonde zijn van het product!
Het serum kost € 14,95 en de gel kost €11,95. Redelijk prijzig maar het werkt wel en je doet er lang mee.
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

8 thoughts on “Nivea Good-Bye Cellulite Serum + Gel.”

  1. Ik heb best veel (dikke bovenbenen sinds een jaar, dan krijg je dat helemaal :() en gebruik nu Slimcell, maar dat werkt voor geen meter en is nog een superduur ook! Gelukkig heb ik hem gekregen… mja ben nu wel benieuwd hiernaar eigenlijk. :)

  2. @Amber ik kan je deze echt aanraden! ook al zou je alleen de gel gebruiken, dat is al een wondermiddeltje na een week of 2 :D

  3. Wauw dit klinkt super, ik ga dit zeker proberen voor de zomer.
    Qua prijs vind ik het nog wel meevallen omdat je er zo lang mee doet.

  4. klinkt erg goed,
    ga hem zeker deze zomer ook uitproberen, ben best wel wat kiloo'tjes aangekomen omdat ik onregelmatige diensten heb en dus de ene keer niet kan ontbijten en de andere keer pas heel laat kan avond eten heel slecht dus. ben dus zeker erg benieuwd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//