Nieuwtje! Nieuwe Catrice Lakjes.

Ola lieve lezers!

Zoals ik vanochtend nog een artikel plaatste over een aantal lakjes van Catrice die met de helft van de prijs verkocht werden heb ik nu nieuws over de nieuwe lakjes!

CATRICE Ultimate Nail Lacquer:
Een nieuwe dimensie met Gloss Booster technologie. Vanaf maart 2013 presenteert CATRICE de nieuwe generatie Ultimate Nail Lacquers. Met 47 trendy kleuren, Gloss Booster technologie en gel-effect. Topinnovaties voor sensationele nagels:

 • Kleurrijk: 47 unieke kleuren
 • Innovatief: “Gloss Booster“ technologie
 • High-gloss: gel-effect
 • Overtuigend: perfecte dekking en lang houdend
 • Uniek: Natrafil® reservoir kwastje

nieuwe catrice lakjes 2013

Kleur, kleur, kleur: de nieuwe collectie biedt werkelijk alles – trends, klassiekers, nudes en dertien bestsellers. Nagel couture in eindeloze variatie. Kleuren krijgen direct een ultra hoogglans finish dankzij de, speciaal voor CATRICE ontwikkelde, “Gloss Booster” technologie. Uitstekende professionele resultaten met een subliem gel-effect, zonder af te bladderen.

Kleur ontmoet technologie: een gloednieuw reservoir kwastje, gemaakt met gepatenteerde Natrafil® haarvezels van DuPont™*. Het innovatieve reservoirkwastje geeft ultieme kleur aan de nagels met slechts één streek. Dit is de eerste keer ooit dat intelligente Natrafil® vezels zijn verwerkt in een nagellakkwastje. Ze absorberen de ideale hoeveelheid nagellak die nodig is voor het lakken van één nagel. Hierdoor is het niet meer nodig het kwastje herhaaldelijk in het potje te dopen. Het reservoirkwastje absorbeert de lak en houdt dit vast, waardoor druppelen en geknoei tot het verleden behoren! De afmetingen van het kwastje zorgen voor een nauwkeurige, gecontroleerde en egale applicatie zonder strepen. Ook de nieuwe Ultimate Nail Lacquers bevatten geen schadelijke bestanddelen zoals formaldehyde, tolueen of weekmakers als ftalaten. Consumentenadviesprijs: € 2,99.

ultimatenudescatriceDe nieuwe Ultimate Nail Lacquers en Ultimate Nudes zijn verkrijgbaar in het standaard assortiment vanaf maart 2013 bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

En, ben jij van plan nieuwe lakjes te scoren? Ik zeker weten wel!

x femketje

PS: Doe jij al mee met de 2 winacties? Je maakt kans op het must have technic electric palette en daarnaast ook nog eens op €25 shoptegoed bij cadeau.nl voor valentijnsdag!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

25 thoughts on “Nieuwtje! Nieuwe Catrice Lakjes.”

  1. ja dat wel, vind wel dat ze steeds met elke verandering wat duurder worden XD nog even en ze zitten aan de €5 per lakje!

 1. Nice! al herken ik sommige van de oude lakjes qua kleurtjes terug, dus weet niet of ik er veel ga scoren haha! jammer dat de prijzen alweer stijgen ._.

 2. Ik werd helemaal blij toen ik vanochtend het mailtje binnenkreeg! Wat een mooie kleurtjes! Ik word er helemaal hebberig van…

 3. Er zitten echt super kleuren tussen en ik ga er ook zeker een aantal kopen, al is het wel jammer dat ze duurder worden….

 4. Er zitten wel een paar nieuwe lakjes bij die mijn interesse wekken. Ik ben ook benieuwd of ze echt zoveel beter zullen zijn dan de oude lakjes, maar eerlijk gezegd geloof ik er niet zo in.
  Ook vind ik het jammer dat Catrice weer de prijzen opschroeft.

 5. Zitten weer leuke kleuren tussen! =D Wel balen dat dat ook weer wat duurder wordt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//