Nieuwtje! Labello Fruity Shine Cherry Lipbalm.

Het weer wordt kouder buiten en dat merk ik maar al te goed aan mijn droge en soms gebarsten lippen. Labello komt dit najaar na 5 jaar afwezigheid terug met deze oude vertrouwde lipchap, de Fruity Shine Cherry variant! Zelf ben ik altijd wel weg van Labello’s lipchaps en vind ik zo’n extra subtiel kleurtje in een lipchap wel fijn.

Vanaf eind november is deze Labello topper te vinden bij jouw favoriete drogist!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

13 thoughts on “Nieuwtje! Labello Fruity Shine Cherry Lipbalm.”

  1. Mmm lippenbalsem met kersensmaak is altijd goed! Al ben ik zelf niet zo fan van die labellosticks, ik heb altijd kleine blikjes balsem bij me. X

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//