Nieuwtje! Dove Limited Edition Winter Care.

Dove introduceert nieuwe limited edition-huidverzorgingslijn: Dove Winter Care
In de winter vergt het veranderende weer (wind, droge lucht en temperaturen onder het vriespunt) veel van je huid. Met als gevolg dat deze sneller droog en ruw kan aanvoelen. De winter is dan ook bij uitstek het seizoen om je huid extra te verzorgen. Daarom heeft Dove ook dit jaar weer een limited edition Winter Care-lijn. Dove limited edition Winter Care, met rijke formules, geeft intensieve verzorging die je juist nodig hebt tijdens de barre wintermaanden. De lijn, bestaande uit een douchecrème, bodylotion en een body- crème, voedt de huid dankzij de technologieën DeepCare Complex (in de bodylotion en bodycrème) en Nutrium Moisture (in de douchecrème), zodat de huid zich herstelt. De nieuwe lijn bevat bovendien een warme geur van amber die zorgt voor een heerlijke sensatie en een ontspannen gevoel. Zo kun je jezelf heerlijk verwennen als het buiten guur en koud is.

Knus de winter door
In de koude wintermaanden is het heerlijk om, met de gordijnen dicht en kaarsjes aan, met een boek op de bank te kruipen of een film te kijken. De Dove Winter Care Limited Edition douchecrème en bodylotion zijn daarom niet alleen los verkrijgbaar, maar ook in een mooie cadeauverpakking met superzachte Dove-wintersokken, waarmee je je heerlijk op de bank kunt nestelen. Voor het ultieme ontspanningsmoment voor jezelf!

De Dove Winter Care limited edition-cadeauverpakking bestaat uit twee Winter Care-producten, de douchecrème en de bodycrème, en superzachte Dove-wintersokken. De cadeauverpakking kost € 9,99 (consumentenadviesprijs) en is vanaf half oktober verkrijgbaar bij de drogist.

Dove Winter Care
Douchecrème

Adviesprijs 250 ml: € 3,49

Dove Winter Care
Bodylotion

Adviesprijs 250 ml: € 6,99

Dove Winter Care
Bodycrème

Adviesprijs 150 ml: € 2,29

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

17 thoughts on “Nieuwtje! Dove Limited Edition Winter Care.”

  1. Lijken me fijne producten! Alleen ik heb eens gehoord dat Dove helaas ook op dieren test =(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//