Nieuwtje: Catrice Luxury Lacquers!

CatriceLuxuryLacquersLimitedEdition_zps0be8fde2

Velen van jullie met een nagellak verslaafd hart als het mijne zullen het wel al ergens gezien of gehoord hebben. Catrice komt met een amazing, prachtig en vooral drop dead gorgeous stel nieuwe lakjes aan genaamd de Luxury Lacquers. En goed nieuws want deze lakjes komen ook allemaal naar Nederland. Yeaaaaaaah! :D

Catrice Luxury Lacquer Chameleon
Chromeo & Julia – Chromit & Miss Pinky – Salmon Salmon But Different – C(h)ome, Leon!

chameleonCatrice Luxury Lacquer Holomania
Holo Manolo – ApHolo 7 – Holo In One – Plum Me Up Scotty

holomaniaCatrice Luxury Lacquer Million Brillance
BRIGHTsmaid – Glitz Carlton – Glitterama – The Big Bling Theory
Walk Of Glitters – Glitters Are A Girl’s Best Friend – Sweet Glitzteen – Glitter Me If You Can

million+brillance+1 million+brillance+2

Catrice Luxury Lacquer Sand’Sation
100 perSand Real – Maliblue – Sandhopper – PLUMbeach
Strawberry BAYquiri – It’s a PINKini World – TropiCoral – Waikiki Peach

sandsation+1

sandsation+2

Er zijn in totaal 24 nieuwe lakjes met verschillende finishes zoals liquid sand lakjes, chunky glitter lakjes, holografische beauties en duochrome chameleon lakken die je hierboven allemaal kunt bekijken. Ik kan niet wachten tot ze in de schappen staan in maart en ben zo benieuwd hoe ze in real life zijn! De lakjes gaan ietsjes meer kosten dan normaal maar zijn alsnog mooi te betalen met een prijsje van 3,49 per potje. Ik zwaai alvast een deel van mijn loon voor die maand de deur uit naar het Kruidvat….. ;)

En, gaan jullie hier wat lakjes van scoren, en naar welke finishes zijn jullie het meest benieuwd?

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

24 thoughts on “Nieuwtje: Catrice Luxury Lacquers!”

  1. Ohh wauw! Ik weet niet waar ik moet kijken, ze zijn allemaal prachtig! Ik ben bang dat deze collectie slecht is voor mijn bankrekening, want ik wil ze allemaal!

  2. Ik ben vooral heel benieuwd naar hoe holo de lakken zijn. Ik wil de duochrome lakken en een paar van de zandlakken. Meeste hangt toch wel af hoe het er in de winkel uit ziet

  3. Wauw, ik vind ze er bijna allemaal heel mooi uitzien! Ben zo benieuwd hoe ze in het echt zijn en of ze goed dekken!

  4. wat een leuke en mooie lakjes! ik wil wel die sand effect nagellakjes eens proberen, maar vooral dei mooie paarse leuk! :p

  5. Wat een prachtige lakken hè, ik moet van mezelf echt gaan kiezen. Als ik niet meteen verliefd word op geen, mag ik hem niet hebben. Kwestie van niet te veel uitgeven haha.

  6. Ik vind er echt hele mooie lakjes tussen zitten, ben benieuwd wanneer wij ze eingelijk in onze kruidvatten krijgen! we hebben ze nog niet!

  7. Sowieso komt Chromit & Miss Pinky in mijn mandje te liggen verder ben ik erg benieuwd naar de Holo lakken en de rest ik kijk in de winkel wel. Nee ik ga niet voor alle lakken maximaal 10 mag ik er van mezelf uitzoeken!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//