Nieuwe (18+) webshop gevonden: Budgeterotiek.com

Al eerder had ik een review artikel geplaatst over een maskertje wat ik bij deze site besteld had en het leek me wel fijn om eens duidelijk een beeld te vormen en krijgen van deze webshop. 
*Deze webshop is alleen voor 18+, ben je nog geen 18 en krijg je geen toestemming van je ouders, bezoek deze site dan niet om problemen met bijvoorbeeld je ouders te voorkomen*
Zoals jullie wel kunnen lezen en zien is dit een webshop in ‘erotische artikelen’ maar ik denk dat dat iets te close-minded is aangezien je er ook erg mooie avondjurkjes, maskertjes, corsetjes, handschoenen e.d. kunt kopen, waar ik dan persoonlijk weer erg in geïnteresseerd ben. En het meest goede aan deze webshop is dat ze alle producten veel goedkoper verkopen dan bijvoorbeeld andere zelfde soort webshops (denk aan pabo, christine le duc etc.)!
De service van deze webshop vind ik erg professioneel en netjes. Er is altijd een mogelijkheid om direct een vraag te stellen aan een medewerker via msn en/of skype (dit kan anoniem!) en je kunt natuurlijk altijd een email sturen als je een vraag hebt over een product of een bestelling.
De bestelling zelf wordt erg goed ingepakt en binnen 2 werkdagen (mits je producten op voorraad zijn) discreet verstuurd. Het is dus niet voor iedereen zichtbaar dat het van deze webshop af komt. De meeste mensen vinden dit een fijn gegeven dat niet iedereen weet dat je iets bij zo’n webshop gekocht hebt want iedereen weet dat er zo’n enorm taboe over hangt, terwijl er ook doodnormale artikelen verkocht worden en het helemaal niet nodig is om je voor zoiets te schamen.
De verzendkosten per bestelling zijn altijd €6,50 maar als je bestelling €75 of meer bedraagt is de verzending gratis. (dit is dan grappig genoeg wel weer met ELF te vergelijken, hun verzendkosten zijn altijd rond de €7,50 en bij €75 of meer is de verzending ook gratis)
De webshop is naar mijn weten nog redelijk nieuw en je kunt via I-Deal en per overschrijving betalen, wat ik ook weer een pluspunt vind want met I-Deal betalen is het simpelste van allemaal en daar gaat bijna nooit iets in mis! 
Ook is er nu een mooie Grand Opening kortingscode waarmee je nog eens 10% extra korting op je complete bestelling krijgt!
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

5 thoughts on “Nieuwe (18+) webshop gevonden: Budgeterotiek.com”

  1. Ik vind het goed dat je ook over deze webshops schrijft ;) Dat je er niet zo'n taboe van maakt :) Al moet ik toegeven dat ik zo'n discrete inpakservice ook wel waardeer O:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//