Nailfoil… Oftewel Nagelfolie.

Dit keer een review over iets wat ik als nailart en nailpolish addict nog nooit eerder had uitgetest, namelijk nagelfolie.
Ik had een setje nagelfolie opgestuurd gekregen bij een bestelling die ik een tijdje terug gedaan had bij BornPrettyStore.com om eens uit te testen en om te kijken of ik er wat aan vond. Ik kan vast verklappen dat ik er een beetje gemengde gevoelens over heb…….
Als eerste vind ik het een pluspunt dat er extreem veel verschillende designs bestaan en dat er meerdere foils in zitten dan dat je vingers hebt. Er zitten er een stuk of 16 foils in, dus een foutje maken kan en mag!
Op de verpakking staat handig en duidelijk uitgelegt wat je moet doen en hoe je ze aan moet brengen en er weer af kunt halen. Ik heb het eens een keertje volgens de uitleg gedaan en ik moet zeggen dat het echt een super simpel werkje is waar je ook snel mee klaar bent.
Het minpunt aan de foils vind ik dat de groottes echt veel te groot zijn voor mijn smalle vingers. De 4 kleinere groottes zijn al groot genoeg voor al mijn nagels en jammer genoeg heb ik er dan niet genoeg van. Dat betekend dat ik de grote formaten op maat moet knippen wat wel weer wat tijd inneemt.
Het verwijderen van de foils is net zo makkelijk als het afhalen, gewoon met warm water en zeep en je trekt ze er zo van af. Pas wel op dat je niet de bovenste laag van je nagel meetrekt, doe dit daarom ook voorzichtig!
Al met al vind ik dit een goed alternatief voor mensen die bijvoorbeeld wat kortere nagels hebben waarop nagellak niet lang of niet goed op blijft zitten. De nailfoils kosten zo’n $6,50 per pakje bij BornPrettyStore.com
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

9 thoughts on “Nailfoil… Oftewel Nagelfolie.”

  1. Dat ziet er leuk uit!
    Ik heb ook nailfoil gekregen bij een bestelling ooit, wist niet zo goed hoe ik het moest gebruiken maar vind het effect wel leuk

  2. Leuk! Ik wil dit al een hele tijd proberen, maar ik koop het maar nooit ofzo.. :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//