MUA Undress Me Too Palette.

DSC_3591

Laatst reviewde ik al het andere MUA palette, Heaven & Earth, waar ik ontzettend blij mee was. Vandaag op deze ultra hete dag review ik *heel toepasselijk* het Undress Me Too palette… Cause girl, I would love to get undressed right now and jump into a pool of ice cubes :’)

DSC_3592

DSC_3593Okay, laten we eerlijk zijn: Hoe mooi zien de kleuren er alleen al uit in de pans?! Whooooaaaahhh <3 De pigmentatie is amazing. Alle swatches hierboven zijn maar 1 swipe en zonder primer direct op de huid.

Het palette kostte me ongeveer €5.- bij het KV en bevat 12 gorgeous tinten. Van matte tot shimmery en metallic, en van goud tot creme, bruin en diepzwart. Dit palette is een awesome basic palette voor dagelijks gebruik, met koele en warme tinten. Een palette waar je naar mijn mening ontzettend veel diverse looks mee kunt maken, zo simpel of juist zo smokey as crazy. Anything can happen met dit palette :D

Hieronder nog een look welke ik met het palette heb gemaakt. Zoals je wel kunt zien heb ik gekozen om als eerste look van dit palette een look met koele ondertoon te maken. Gewoon om te laten zien wat je met de koelere tinten kunt. Ik hoor vaak van dames en jongere meiden dat ze het lastig vinden om met koele tinten te werken, vandaar deze look! Je kunt een koele ondertoon altijd wat opwarmen met een warmere tint in de crease, mocht dat meer jouw ding zijn.

DSC_3675

Voor nu laat ik het hier bij. Ik kan er ook gewoon ontzettend kort over zijn want dit budgetproof palette is gewoonweg AMAZING! Ook is het gewoon te damn warm om lang achter de laptop te hangen, let’s enjoy the sun!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

14 thoughts on “MUA Undress Me Too Palette.”

  1. Echt mooi palette voor het prijsje! Die swatches zien er ook veelbelovend uit. Ga je vast veel mooie looks mee maken :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//