Models Own Wonderland Collection: Northern Lights & Southern Lights.

Vorige week bestelde ik 2 prachtige Models Own lakken bij prettypolish.nl die ik ook nog eens super snel bezorgd kreeg! Mijn geluk kon niet op toen ik het pakketje opentrok als een wilde en deze twee prachtjuweeltjes zag. *nagellak addict alert*

DSC_2433 copy DSC_2435 copyDeze twee lakjes komen uit de Wonderland collectie van vorig jaar die naast deze holografische wondertjes nog 3 andere flakie/glitterachtige lakjes bevat. Van de gehele collectie spraken deze twee me toch echt het meest aan. En na een paar swatches te hebben gezien moest en zou ik ze hebben.

Als eerste Northern Lights, de licht roze holografische lak met de meest pretty sparkle ever! De glitterlak is best goed op te bouwen om dekkend te maken. Je hebt zo’n 3 dunne laagjes nodig voor een mooi egaal resultaat. De lichtblauwe (bijna lila) variant is Southern Lights en bevat dezelfde prachtige holografische glitters en shimmers als Northern Lights. Ik kon simpelweg niet kiezen tussen deze twee en heb ze daarom ook maar allebij besteld.

DSC_2436 copy DSC_2437 copyModels own lakken zijn over het algemeen niet erg budgetproof met een prijs van minimaal €6,95 per stuk (of 5 Britse ponden per stuk in de officiële MO webshop waar ik mijn Beetlejuice collectie gescoord heb vorig jaar). Maar als je geluk hebt kun je ze ietsjes goedkoper maar vaak wel met een berg verzendkosten via ebay kopen (dus dat raad ik niet echt aan >.<).

x femketje

PS: Doe nu mee en maak ook kans op het must have Technic Electric oogschaduw palette! De actie loopt tot en met morgen!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

33 thoughts on “Models Own Wonderland Collection: Northern Lights & Southern Lights.”

  1. Die zijn erg gaaf! Ik vind Models Own iets te duur maar zou wel graag een paar lakjes uit hun collectie aan mijn stash willen toevoegen!

  2. No way, gorgeous! Hurray voor de snelle bestellingen, daar houd ik namelijk van. Schitterende lakjes zeg, maar dat heeft Models Own altijd!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//