Models Own – Jack Frost.

Een lakje wat ik zowat vergeten was te reviewen is deze beauty glitterige lak van Models Own, Jack Frost genaamd.

DSC_5747

De naam klinkt erg winters maar het lakje is zeker goed te dragen in het voorjaar en de zomer. Zelf vind ik het een mooie om over zwarte lak te dragen, maar over een mintgroene is het ook echt prachtig! Het is een basic blanke lak met daarin blauwgroenige glitters. Het geeft door de kleur wel een iets frosty effect maar dat weerhoud mij er niet van ‘m randomly het hele jaar door te dragen. De lak komt oorspronkelijk uit de Wonderland collectie van Models Own, waar ik al meerder glitterlakken van in mijn stash heb.

Models own lakjes bevatten 14ml lak en kosten zo rond de 6 euro per stuk. Iets meer pricy dan Catrice of Essence, maar ze zijn het geld zeker wel waard.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

16 thoughts on “Models Own – Jack Frost.”

  1. Wauw, wat een mooie topcoat! Ik zou hem alleen wel combineren met een ander kleurtje, ik pak zwart er toch niet zo snel bij in het voorjaar. Mooie swatch!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//