ModelCO Duo Lipstick & Gloss.

In de Glossybox van januari 2013 zat o.a. deze duo gloss en lipstick van ModelCO. Het merk kende ik nog niet dus ging er met open mind eens naar kijken. Ik kan er niks aan doen maar word helemaal niet blij van dit duo-product.

DSC_2402 copy DSC_2403 copy De gloss, okay, daar kan ik nog wel wat mee. Zit een lekker fris geurtje aan en bevat een mooie shimmer. Verder zie je eigenlijk niet veel terug van de gloss, het peachy kleurtje is meer transparant waar op zich niets mis mee is. De gloss is niet super sticky en blijft daardoor ook niet erg lang goed zitten. Een lunch overleeft de gloss zeker weten niet maar een glas water lukt nog wel.

De lipstick is de boosdoener en de reden waarom ik dit product echt helemaal niks vind. Ten eerste de kleur, me no likey bruinroze tinten, ze staan me gewoon totaal niet en maken me nog bleker dan dat ik al ben. Ik had het gevoel terug te zijn in de jaren 90, toen deze soort tinten inclusief donkere lipliner helemaal hip en happening waren. Ik mag dan wel een 90’s girl zijn, maar nee dankje, deze kleur skip ik. Dan de geur (ik weet niet wat het is maar ik ruik altijd overal aan XD), gadver wat een vies luchtje. Echt een geur alsof de lipstick al 10 jaar oud is en open heeft gelegen. En dat is niet iets wat ik graag op mijn lippen, precies onder mijn neus smeer.

DSC_2404 copy

Nee, deze combinatie gaat het voor mij persoonlijk niet worden. Gelukkig vind ik de gloss nog wel okay en is het niet een compleet weggegooid geld product. Het erge van alles is nog wel de prijs (schrik niet!), maar liefst €30!! tel je neer voor dit duo lipproduct. In geen 30.000 jaar!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

16 thoughts on “ModelCO Duo Lipstick & Gloss.”

 1. Wat een geld! Ik vind de kleur ook echt niet mooi, laat me aan mijn oude bazin denken die in de jaren 80/90 was blijven hangen (inclusief de donkere lipliner ja, haha).

 2. Ik ben zelf geen lipstick-lady, maar wel een lipgloss-lady! :D
  Sowieso vind ik de kleur van de lipstick niet zo mooi, de gloss wel. Leuke review heb je geschreven!

 3. Balen dat hij tegenvalt en die prijs zou ik er sowieso niet voor neertellen. Ook niet als het wel een fijn product was haha :)

 4. Ik heb deze ook ontvangen en ben er erg dol op, gebruik ik nu elke dag, de deur is lekker fris/zoet en ik gebruik alleen maar nude kleuren, breng de lipstick dan ook deppend op, blijft goed lang zitten de glos inderdaad wat minder.
  Alleen de spiegel is inderdaad verkeerd aangebracht heb je niks aan op deze manier.

 5. Deze zat toch in de Glossybox, vind het een prima product.
  En een beetje overdreven over de geur!, de lipstick en gloss ruiken beiden erg lekker en zoetig.
  En de kleur is prima te doen als je m licht aan brengt!

 6. Ik begrijp je totaal de kleur is helemaal niet mooi & jammer van die geur van de lippenstift en natuurlijk zo’n prijs…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//