Mini shoplog 8/11.

Ik kon mezelf vandaag niet meer inhouden en ging met maar €10 op stap. Ik ging met de bus naar Middelburg aangezien ik een nagellakje of whatever van Essence wilde kopen en deze niet in de Kruitvat filialen hier in Vlissingen verkocht worden.
Kwam ik de winkel binnen: wat een puinhoop! Overal half uitgepakte dozen en losse troep. Waren ze ff aan het los gaan met alle sinterklaas en kerst spullen. Dus na een tijdje mezelf klungelend langs dozen te wurmen kwam ik eindelijk achterin de winkel bij de cosmetica artikelen. Zie ik heel toevallig dat de metallic lijn van essence uit is, alleen stond deze nog niet in de schappen. Dus ik netjes vragen aan een verkoopmedewerkster of deze er al was, zegt ze tegen me “ja die is er wel al, en ik ga die zo uitpakken.” Dus ik van “goh zou je misschien voor mij de doos al open willen maken want ik wil errrrrrug graag de 5 nagellakjes hebben”. Kijkt ze me op een extreem arrogante manier aan en zegt ze “nee, daar kan ik niet aan beginnen”. Dus ik stond echt ff van “sorry?”. Eerst vertel je me dat je de doos zo uit gaat pakken, vraag ik netjes of je misschien de doos nu al open zou willen doen, reageer je als een biatch terwijl je 5 minuten later de doos waarschijnlijk toch wel al open had gemaakt… >.< *zucht* 
Toen was ik maar boos de winkel uit gelopen.
Gelukkig is er in een ander deel van Middelburg nog een Kruitvat waar ik ook even een kijkje nam. Ook hier lag de lijn nog niet in de schappen maar waren ze wel zo vriendelijk om me te vragen morgen terug te komen aangezien het erg druk was. Nou, okay, dat is tenminste een andere en betere manier van omgang met klanten. 
En toen zag ik een laatste Denim Wanted lakje staan in de kleur 02 i love my jeans, en ik dacht HEBBEN! Toen ik bij de kassa kwam kreeg ik nog een leuke verassing, de lak kostte maar €0.90! Echt een koopje dus! De lak heeft een zwarte kleur met een mooie grijze shimmer. (lijkt stiekem wel een beetje metallic!)

Daarna was ik nog snel wezen spieken in de Etos waar ik ook nog twee MNY lakjes gekocht heb om het hele voorval in de eerste Kruitvat maar te vergeten. Ik heb de kleuren 130 (een mooie melkwitte lak) en 145 (een lichtroze/wittige flaky lak) meegenomen. Beide kostten €2,49. Voor nog geen €6,00 had ik er dus 3 mooie lakjes bij! Van alle lakjes komen nog reviews en swatches.
Hebben jullie ook wel eens onvriendelijke of onbeschofte verkoopmedewerkers meegemaakt?
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

3 thoughts on “Mini shoplog 8/11.”

  1. Ja echt vreselijk die gemene mensen.
    Je doet ze eig. juist een lol door al die lakjes meteen te kopen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//