Michael Todd Gel Eyeliner Palm Frawn.

De laatste paar maanden heb ik veel awesome winacties gewonnen op andere blogs (ik ben iedereen echt super dankbaar!). Zo zat er ook in 1 pakketje een aantal Michael Todd producten waaronder deze gel liner. En let me tell you, ik ben gek op gel liners met een funky kleurtje!

DSC_2100 copy Zo is ook deze gel liner in een kekke kleur met de naam Palm Frawn. De naam verklapt vrij weinig maar zodra je het potje opendraait zie je meteen dat het een prachtige donkergroene tint is. De pigmentatie is simpelweg geweldig goed en je hebt per keer erg weinig product nodig om een mooie liner te zetten.

De substantie van de liner vind ik fijn, niet te zacht maar ook zeker niet te hard. Eigenlijk precies goed en zoals ik mijn gel liners graag zie. De kleur zal niet iedereens smaak zijn maar bij een mooie groene look zal deze donkergroene liner niet misstaan. De finish van de liner is trouwens matte, wat het in mijn ogen nog een mooiere en vooral meer speciale liner maakt.DSC_2102 copy

De prijs is wel aardig hoog voor een klein potje als deze. Je telt er maar liefst €21,96 voor neer maar de kwaliteit is naar mijn mening zeker het geld wel waard. Het potje is klein maar fijn met 4.5 gram product, maar zoals ik al eerder zei doe je erg lang met 1 potje aangezien je vrij weinig product per keer nodig hebt. Een laatste pluspunt is dat Michael Todd dierproefvrije producten maakt en makkelijk online te krijgen is!

x femketje

PS: Doe jij al mee aan de nieuwe winactie? Je maakt kans op Essence LE goodies!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

14 thoughts on “Michael Todd Gel Eyeliner Palm Frawn.”

  1. Ziet er goed uit! Fijn dat je er tevreden mee bent. Zal erg zijn als het tegenviel terwijl je er zoveel geld voor hebt betaald.

  2. Gaaf kleurtje! =D Alleen jammer van de prijs. Je hebt echt mazzel dat je zo vaak wint =D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//