Maybelline Express Finish Polishes Mauve Diamonds + Red Comete.

Toen ik laatst in de Big Bazar aan het rondsnuffelen was kwam ik een bakje tegen met daarin alleen maar Maybelline producten, allemaal met een prijsje van €2,50 per stuk. Meteen nam ik een aantal lakjes mee die me wel mooi leken en aangezien ik over het algemeen alleen maar positieve dingen hoor over deze lakjes durfde ik de gok wel te wagen.

Als eerste Mauve Diamonds, een lichte paarse/roze sheer kleur met prachtige zilveren en gouden fijne shimmer in. Deze kleur doet me denken aan een oogschaduw uit het Oh so special palette van Sleek (Gateau als ik het goed heb). Deze lak dekt jammer genoeg niet snel door de sheer basislak maar is wel erg mooi als detail of basislak voor nailart.

Red Comete is een donkerrode tint met gouden shimmer in. Deze lak ziet er bij iedereen erg mooi en classy uit en is weer eens wat anders dan een standaard creamy rode lak voor een chique event. Deze lak dekt overigens wel een stuk sneller en beter. Met 2 laagjes heb je al een mooie egale nagel.

Al met al ben ik wel blij dat ik beide lakjes gescoord heb. Ookal dekt Mauve Diamonds niet echt goed, het is en blijft een erg mooie tint!

x femketje

Pssst! Doe jij al mee met de winactie waarbij je kans maakt op €25 shoptegoed bij cadeau.nl?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

6 thoughts on “Maybelline Express Finish Polishes Mauve Diamonds + Red Comete.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//