Maybelline Color Show Brocades Polishes.

Vorige week scoorde ik 4 Maybelline lakjes uit de Brocades LE met 50% korting bij het kruidvat. Oh my doodles, deze lakjes zijn zo mooi en perfect voor de komende feestdagen dat ik ze al zonder ze te testen aan iedereen aanraad. Toch heb ik ze geswatched en getest en ik moet zeggen: Ik ben impressed!

DSC_5244 copy Als eerste 219 Foil Flash: een zilveren microshimmer basiskleur met een goudachtige glow en wat meer chunky zilveren glitters. Deze lak heeft echt wat speciaals door die unieke glow. Het lakje dekt met 3 dunne laagjes en is gewoonweg gorgeous.

DSC_5265 copy220 Knitted Gold is toch wel mijn favoriet van de 4 lakjes die ik scoorde. Het is een licht gouden microshimmer basiskleur met daarin prachtige rose gouden glitters. Sleek’s Rose Gold blush in nagellak vorm! De lak dekt met 2 a 3 dunne laagjes en staat ontzettend mooi bij de meest bleke huidjes onder ons.

DSC_5247 copy222 Beaming Blue is een zeemeermin in een potje. Beter dan dat kan ik de kleur niet kort maar krachtig omschrijven. Een mooie mircoshimmer in een soort zeegroenige blauwe tint met daarin blauwe grovere glitters. Het doet me echt aan een zeemeermin denken, super pretty met dat goudgroene en blauw. Deze lak dekt al mooi met 1 laagje maar een tweede dunne laag maakt de finish perfect.

DSC_5274 copyAls laatste 224 Rosy Rosettes: Een donkerroze microshimmer basislak met daarin grovere lichtroze glitters. Ook zit er in deze lak een hele lichte goudkleurige glow of shimmer verwerkt wat de lak uniek maakt. Deze lak dekt net zo vlot als de blauwe lak, met 2 dunne laagjes is het resultaat egaal.

DSC_5278 copyDeze LE lakjes van Maybelline kosten normaal €3,99 per stuk en bevatten 7ml lak.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

29 thoughts on “Maybelline Color Show Brocades Polishes.”

  1. Ik had ze al voorbij zien komen bij Vera, ze blijven prachtig. Zeker voor die prijs. Vind de eerste twee het leukst.

  2. Knitted gold is ook mijn favoriet !! Maar die blauwe ga ik zeker ook nog halen die vind ik ook geweldig :) !!

  3. Ik heb ze deze week ook ingeslagen, ik heb alleen 219 niet gekocht. Over de andere drie ben ik heen enthousiast :D

  4. Mooie nagellakjes!!! Met maybelline zit je sowieso eigenlijk altijd wel goed.
    Toevallig heb ik gisteren ook een artikel geplaatst op mijn blog over 3 nagellakjes met glitter perfect geschikt voor deze feestmaand :D

  5. Wauw dat gouden lakje moet ik echt hebben! Zo mooi met die glitters, morgen vliegen naar de kruidvat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//