MAX Glitternagellak: Diamond Sky.

Wanneer ik bij de Action ben snuffel ik altijd even tussen de losse lakjes die €0,49 per stuk kosten. Laatst zat er niet zo erg veel tussen maar kwam ik wel een erg pretty glitterlakje tegen waarme je vrijwel elke lak iets speciaals als extra finishing touch kunt geven. Glitterlakjes zijn sowieso altijd welkom in huize femketje, en voor die lage prijs kon ik het niet laten om hem mee te nemen.

DSC_3122 copy De lak heet Diamond Sky maar op de onderkant van het flesje staat een massive drukfout namelijk “Daimond Sky”, er zijn simpelweg twee letters omgedraaid. Niet heel erg want het haalt niks van de prettyness van het lakje af. De lak zelf heeft een transparante basislak met daarin super mooie multicoloured glitter. Er zitten vooral veel paarsblauwe en kopergouden glittertjes is wat het best een uniek glitterlakje maakt.

DSC_3124 copy

Zelf vind ik de glitterlak het mooist over erg donkere lakjes zoals donkerblauw of zwart. Maar natuurlijk kun je deze glitterlak met veel meer andere kleuren combineren, het is maar net wat jij het mooist vind. De droogtijd van de lak is normaal, niet bepaald snel of langzaam en het kwastje werkt best fijn. Het enige minpuntje aan de lak is de best wel aanwezige sterke geur van vernis, maar dat vind ik zelf nooit zo erg. De geur wordt langzamer minder sterk wanneer je de lak draagt. Mocht de geur toch te lang blijven hangen naar je zin, dan kun je altijd nog een scented topcoat gebruiken om de geur te verdoezelen.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

23 thoughts on “MAX Glitternagellak: Diamond Sky.”

  1. Wauw, supermooie topcoat. Op donkerblauwe nagellak doet hij me een beetje denken aan galaxy nails! Heel tof! Als ik weer bij de action ben, ga ik zeker even kijken! xx

  2. Wauw, pretty! & Lekker budget, ik heb alleen al echt veel te veel (glitter) nagellakjes, dus ik heb even een no buy voor mijzelf ingesteld haha. Eerst maar eens alle kleurtjes die ik nog niet gedragen heb lekker dragen! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//