Mavala – 180 Candy Floss.

Alweer een lakje in de review uit mijn oude C&A collega’s nagellak pakket wat ik bij mijn afscheid kreeg. Mavala is een merk waar ik nog niet eerder van gehoord had maar toen ik dit schatje swatchte was ik toch pretty excited.

Sowieso ben ik altijd wel in voor een baby roze lak maar deze is net wat meer dan alleen creamy want hij bevat een lichte shimmer wat het lakje net wat specialer maakt. De lak dekt trouwens aardig goed! Met 2 laagjes is het compleet dekkend, ook op de gsm+flits swatchfoto hieronder is geen sheer-ness meer te bekennen na 2 laagjes. De droogtijd vond ik wel okay, niet erg snel maar ook zeker niet erg langzaam.

mavala 180 candy floss femketjeNLEen cute klein lakje als deze van 5ml kost €5,25. Best pricy voor een klein lakje maar ik moet zeggen dat de kleur en kwaliteit er niet om liegen!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

19 thoughts on “Mavala – 180 Candy Floss.”

  1. Ik vind de flesjes van Mavala altijd zo cute! Ik sta me steeds weer te vergapen bij de Douglas en DA als ik ze zie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//