Maria Galland; Doux Gommant Visage 41.

In de glossybox vanjanuari zat deze fijne peelende crème in sample size (20ml). De fullsize kostzo’n €22,95 voor 50ml. Ik vind dat persoonlijk niet erg veel geld gezien dekwaliteit van het product en hoe tevreden ik er over ben! 
De creme zelf is eenlekkere fris ruikende witte exfoliating creme met veel kleine korreltjes invoor een zachte peeling, maakt niet uit welk moment van de dag. Het is debedoeling dat je de creme inmasseerd met natte vingertoppen en deze naderhandook weer afspoelt. Zelf gebruik ik daar altijd lauw warm water voor en soms ookwel koud in de zomer als het buiten erg warm is.
Deze peeling creme maaktmijn huid erg zacht, schoon en geeft het een fris gevoel. Ik ben er dus echtgek op en ik ga denk ik wel een fullsize aanschaffen als mijn sample op is.
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

3 thoughts on “Maria Galland; Doux Gommant Visage 41.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//