Maastricht Met Mams & André Rieu.

Ola lieve lezers!

Wanneer jullie dit lezen zit ik alweer in Maastricht omdat ik vandaag met mijn mams naar een concert van André Rieu ga. Gisteravond was ik alweer in Hoek *mijn oude thuis bij paps en mams* wat ter informatie voor de niet Zeeuwse mensen vlakbij Terneuzen ligt, my home town! De meesten zullen nu denken: OMFG waarom ga je naar zo’n saai klassiek concert?! Maar ik moet eerlijk bekennen dat ik gek ben op klassieke muziek en al helemaal op de moderne manier waarop hij het doet. Funny fact is dat mijn vader ontzettend veel op André Rieu lijkt qua uiterlijk en mijn moeder er helemaal wacko fan van is :3 *tot ergernis van mijn vader :’)* Ze wilde niet alleen gaan en vroeg mij al een paar maanden geleden mee. Je moet pretty snel zijn met kaarten bestellen anders is het sold out like crazy.

 

Het begint natuurlijk pas ’s avonds en ik denk dat we na de hele terugreis pas rond een uur of 4 ‘s ochtends thuis zullen zijn (ouderlijk huis dan, naar Vlissingen is nog een stukje verder aangezien we via België rijden). Van te voren gaan mijn moeder en ik nog even Maastricht in om wat te shoppen en vooral om lekker te eten! Ik heb er super veel zin in en misschien kom ik nog wel wat van mijn Limburgse lezers tegen! Wees niet bang om op me af te stappen, ik bijt niet en mijn moeder al helemaal niet XD

Omdat ik morgen, oftewel komende nacht pas laat thuis ben, kan het zijn dat het tweede artikel voor morgen *zaterdag dus* wat later online komt dan 14.30, of dat ik het misschien verplaats naar een andere dag en omruil met een al kant en klaar artikel. In ieder geval kunnen jullie vroeg in de ochtend een nieuwe NOTD verwachten zoals gewoonlijk op zaterdagochtend :3

Hebben jullie nog plannen voor het weekend?

x femketje

Psssst! Doe jij al mee met de Real Techniques Knock Off Brushes winactie?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

7 thoughts on “Maastricht Met Mams & André Rieu.”

  1. Wat heerlijk dat je nu aan het genieten bent van het concert, ik zou er ook zeker gaan als ik dat zou kunnen. Ben benieuwd wat je allemaal,geshopt hebt. Ik hoop dat je een heerlijke avond hebt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//