Lush Ro’s Argan Body Conditioner.

Lush, ik heb er nog niet erg veel ervaringen mee maar de producten die ik van Lush geprobeerd heb zijn heavenly! Zo ook deze body conditioner die ik in een awesome goodiebag pakket gewonnen heb.

DSC_2163 copy DSC_2164 copy Als je het potje opendraait komt de heftige geur je al tegemoet. Als je het zo in het potje ruikt denk je dat het enorm gaat stinken wanneer je het gebruikt omdat de geur zo sterk is, maar niets is minder waar. A little really does go a long way als je dit product gebruikt. Voor je hele lichaam heb je maar een klein beetje nodig.

Het werkt als een soort conditioner, net zoals conditioners voor je haar. Je smeert het op je lichaam en laat het even intrekken. Vervolgens spoel je het goed af en droog je je af. De geur is echt hemels, alsof je in een bad vol rozenblaadjes hebt liggen weken en de geur is een stuk minder intens dan in het potje. Ik heb niet het idee dat er een olie achtig laagje achterblijft op mijn huid maar merk wel dat mijn huid naderhand lekker zacht is (en vooral heerlijk ruikt!).DSC_2166 copy

Het enige nadeel wat ik aan deze body conditioner heb kunnen vinden is de prijs. Voor een pot als deze van 240 gram betaal je maar liefst €31,50! Aan de ene kant er prijzig maar aan de andere kant doe je er wel ontzettend lang mee. Hou jij van echt rozengeurtjes dan raad ik je deze zeker weten aan!

x femketje

PS: Doe jij al mee aan de nieuwe winactie? Je maakt kans op Essence LE goodies!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

13 thoughts on “Lush Ro’s Argan Body Conditioner.”

  1. Ik heb deze in een pakketje van mijn kerstcadeau gekregen en damn deze ruikt zo lekker! Wilde hem al langer kopen, maar de prijs hield mij tegen. Voor die geur zou ik zo een hele volle pot kopen hihi

  2. Dit lijkt me een erg fijn product, maar zeker met mijn niet al te droge huid vind ik prijs echt te hoog :)

  3. Jaaaaa deze is bijna op bij mij en ik ben verliefd op deze heerlijke geur. Toevallig heb ik vandaag een artikel over de rose jam Bubbleroon staan die dezelfde geur heeft. Dit spul is echt goddelijk maar idd de prijs is idioot, maar je doet er wel lang mee.

  4. Oh my god, dit lijkt mij echt goddelijk! Helemaal de geur, sowieso zijn de producten van Lush lekker goed geparfumeerd. True, ze hebben ook een aardig prijskaartje. :’)

  5. Lush heeft veel fijne producten. Ook dit product lijkt me fijn, alleen die prijs! Wow!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//