L’oreal Paris Studio Secrets Primer.

Vandaag is het weer eens tijd om een product uit de glossybox te reviewen. Dit keer gaat het om de L’oreal primer uit de box van februari 2012. Dit product is fullsize en kost normaal gesproken €16,99 voor 15ml. Dit leek mij in eerste instantie best duur voor zo weinig ml maar eerijk gezegd doe ik vrij lang met een klein potje als deze. Het klinkt gewoon als weinig product!

Over naar de primer zelf. Deze heeft een licht poeder roze kleurtje en ruikt ook echt poeder roze (dit vind ik overigens geen probleem, ruikt best lekker). Ik kan wel begrijpen dat sommige mensen liever iets hebben met een ander geurtje of misschien nog liever een geurloze primer.

De textuur van de primer vind ik apart maar wel fijn. Het is een zachte maar best stevige mousse en voelt als poeder aan wanneer je deze hebt uitgesmeerd. Na het aanbrengen voelt mijn huid ook lekker zacht! De primer zou voor een glad en gelijkmatige huid moeten zorgen (wat dus betekend wat lijntjes opvullen en je poriën minder zichtbaar maken). Op zich doet deze primer dat wel maar niet super opvallend. Mijn poriën zijn wel ietsjes kleiner dan normaal, zeker op mijn hand. Maar het is geen WAUW resultaat op mijn gezicht.


(bijna geen poriën en lijntjes meer te zien!)

Afgezien van dat merk ik wel dat deze primer concealer en foundation goed lang laat zitten, langer dan zonder de primer. Dat is dan wel weer een groot pluspunt als je dagelijks gezichtsmake-up gebruikt. Zelf doe ik namelijk amper tot nooit, alleen soms voor shoots. En dan is deze primer eigenlijk best handig.

Al met al, ik ben er tevreden over ondanks dat deze niet op elke huid een duidelijk verschil in huidstructuur zal geven.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

6 thoughts on “L’oreal Paris Studio Secrets Primer.”

  1. Geur? Dat was me nog niet eens opgevallen, terwijl ik hem toch al een behoorlijke tijd gebruik! Ben zelf erg tevreden over hoe hij primet, poriën kleiner maken is bij voorbaat al onzin.

  2. Mooi!! Heb net de primer van lumi magique gekocht, maar deze is ook mooi zeg! Porien verdwijnen inderdaad echt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//