LookX Oogschaduws.

Een tijdje geleden had ik een make-up pakketje gewonnen van LookX bij een mede beauty-blogger. Eerder konden jullie de EOTD met deze oogschaduws al zien en vandaag dan ook eindelijk het review over de twee kleuren die ik ontvangen heb.
De twee kleuren die ik gewonnen had zijn een mooie lila/rozige tint #67 en een mooie groene met gouden marble in # 66.
De lila tint bevat een marble van blauw/paarse en lichtroze kleuren en geeft een mooie metallic achtige finish. De groene tint bevat een goude marble en geeft ook een mooie ietwat metallic finish. De kleuren zou ik zelf wel met een basis gebruiken om de kleuren wat intenser te krijgen, anders zijn ze aardig flets maar hebben ze nog wel een mooie finish.
De twee kleuren samen vind ik samen in 1 look ook erg mooi en met een mooie bruine of zwarte mascara heb je in een paar simpele stappen een nette ooglook gemaakt.
Ik weet niet precies hoe veel de oogschaduws per stuk kosten aangezien ik deze gewonnen heb, maar ik kan ze zeker wel aanraden omdat de kleuren echt super mooi zijn!
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

8 thoughts on “LookX Oogschaduws.”

  1. Ik vind ze er erg mooi uitzien! Die look die je ermee gemaakt hebt is dan ook prachtig!

  2. Supermooie kleurtjes! Jij hebt echt geluk dat je zo vaak wat wint! Ik doe altijd mee maar win nooit wat :P Naja, ooit win ik wel een keer x]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//