Lipfusion InFATuation Gloss; In The Flesh.

Een tijd geleden alweer had ik een pakket gewonnen op BeautyIll.nl waar onderandere dit lipproduct zat. Het is een soort van dikke gloss die verzorgende aspecten voor je lippen bevat.

Als eerste de verpakking; deze vind ik er erg classy uit zien en ligt ook fijn in de hand. De applicator is een erg klein kwastje waarmee je de gloss erg precies kunt aanbrengen.

De gloss zelf komt op mij over als een soort lip plumping gloss zoals we deze ook van bijvoorbeeld ELF kennen. Op de lippen gaat de gloss op den duur een beetje prikkelen zoals  het ook voelt als je wat whitening tandpasta op je lip krijgt. Alleen heeft deze een veel dikkere en meer gepigmenteerde structuur dan de ELF glossjes en bevat deze fat-gloss ook een soort van kleine stukjes. Deze stukjes voel je niet erg goed op de lippen en zie je ook niet maar je weet wel dat ze er zijn als je je lippen over elkaar heen wrijft. Niet erg aanwezig dus maar ik kan me voorstellen dat niet iedereen hier even enthousiast over kan zijn.

De kleur vind ik wel weer erg mooi, een mooie natuurlijk licht bruine tint die bij elke huidskleur goed te dragen is. Ook heeft de gloss een geurtje die ik persoonlijk wel lekker vind ruiken. Verder is de gloss niet plakkerig en blijft deze langere tijd goed zitten. Het enige minpuntje aan de tint is dat deze niet super goed gepigmenteerd overkomt op mijn lippen zelf.

De gloss is 12 maanden lang goed houdbaar en kost zo rond de €20,00 voor 5,5 gram in verschillende webshops. Best prijzig voor een klein glossje maar als je van deze textuur en plumpingness houd is hij zeker wel aan te raden.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

13 thoughts on “Lipfusion InFATuation Gloss; In The Flesh.”

  1. Wat een mooi kleurtje! De textuur van de lipgloss ziet er ook goed uit, en de pigmentatie is ook geweldig!

  2. Wat een aparte kleur, maar wel mooi! Alleen jammer dat hij niet goed over komt op je lippen.

  3. Wat een mooie kleur, in eerste oogopslag vond ik hem een beetje saai maar geswatched op je mond is het echt een mooie kleur :)

  4. Mooi kleurtje, maar ligt het nou aan mij dat hij op je hand een stuk bruiniger lijkt dan op je lippen?

  5. @Estrella nee de kleur is echt heel anders op de lippen dan op gewone huid, echt super sheer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//