Life @ College: Hertentamen Recht.

Ola lieve lezers!
Vandaag weer eens een Life @ college artikel om jullie een beetje een beeld te geven van wat mij nu nog meer bezig houd in het leven naast femketje als blogger.
Zoals de meeste van jullie wel weten was ik super ziek geworden in mijn laatste tentamenperiode en had ik net die week een super lastig tentamen recht *waar ik dus al totaal niet in geinteresseerd ben en het voor geen meter snap*. Deze had ik ook niet gehaald door die twee factoren en had een 4.3 (wat ik persoonlijk nog wel mee vond vallen omdat ik net na het tentamen er een veel slechter gevoel over had, naast het feit dat ik me letterlijk doodziek voelde en de gehele tentamentijd hoestte als een zeehond)

(Hoera, ik ben sinds gisteravond weer strontverkouden en hoop niet dat ik morgen weer wakker wordt met een dikke griep.)
Maar nu is het zo ver; morgen het hertentamen recht en ik moet eerlijk zeggen dat ik geen idee heb of ik het wel of niet ga halen. Natuurlijk hoop ik van wel, zeker gezien de tijd die ik er nu alsnog extra in heb gestoken om weer alles er in te stampen *ben nu alweer 2.5 week bezig geweest met het gehele vak* maar ik kan niet met zekerheid zeggen van ik haal het…..
En dat is best wel eng. Want ik ben zo’n meisje die altijd alles wel met een eerste tentamen haalt en dit was ook mijn eerste herkansing in al die tijd dat ik op het HBO zit >.< 
Nu zullen jullie wel denken van joh, boeiend! Ik heb zo vaak een herkansing moeten doen en alles zal wel goed komen, maar toch heb ik zitten balen als een stekker om het feit dat ik serieus een herkansing had en ik er geen ruk aan kon veranderen.
Nouja, hopen dat ik morgen ineens de hersens van een gediplomeerde advocaat heb en alle antwoorden op miraculeuze manier weet! Ik laat het jullie allemaal nog weten of ik het deze keer wel haal!
x femketje

PS: vergeet je niet mee te doen met de winactie

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

6 thoughts on “Life @ College: Hertentamen Recht.”

  1. hopelijk is het goed gegaan? Ik vind het persoonlijk wel herkenbaar hoor en helemaal niet vreemd dat je zo denkt. Ik denk namelijk ook altijd zo en wil (en haal) ook altijd alles in 1 keer dus ik snap precies hoe vervelend je het vind. Liefs en sterkte meid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//