Lidl Tip: Cien Shampoo For Daily Use.

Laatst was ineens de shampoo op in huize femketje. Ik dacht dat ik nog wel een fles ergens had liggen in mijn backup laadje in de badkamer maar nee, alles maar dan ook alles qua shampoo was op. Geen sample was meer te vinden en ik moest toch echt die avond mijn haar wassen. Gelukkig was de supermarkt hier om de hoek (Lidle, mijn reddende engel) nog open en rende ik ff snel naar binnen. Lidl heeft niet echt een massive grote keuze qua doucheproducten maar vaak zitten er toch wel wat fijne producten tussen. Zo ook deze shampoo die ik uit nood kocht voor maar €1,39.

DSC_2861 copy DSC_2862 copyDe fles bevat maar liefst een halve liter shampoo waar Roy en ik zeker wel een maand of 2/3 mee doen. Yups, ook Roy gebruikt deze shampoo! We hebben beide erg makkelijk haar wat niet erg veel extra verzorging nodig heeft, in ieder geval niet elke keer tijdens het wassen. De fles ziet er simpel uit, doorzichtig zodat je meteen ziet wat voor kleur de shampoo heeft en hoe de structuur is. De shampoo is redelijk vloeibaar maar verder normaal en zeker wel qua structuur te vergelijken met bijvoorbeeld een Andrélon shampoo.

De shampoo zou elke dag gebruikt kunnen worden maar aangezien ik mijn haar zo om de dag was is dat voor mij niet echt van toepassing. De geur is echt hemels, lekker fris en fruitig! Een groot pluspunt aan de shampoo is dat het mijn haar niet uitdroogt ondanks dat er wel SLS en al die andere rare frutsels in zitten. Gebruik je liever sulfaat en parabeenvrije shampoo dan zou ik deze niet nemen, ook al is het een erg budgetproof shampoo’tje. De shampoo maakt mijn haar lekker schoon en fris, de geur blijft trouwens ook best lang hangen. Dit had ik zeker niet verwacht van een Lidl shampoo dus dat is alleen maar een pluspunt. Ook maakt het de belofte van makkelijk doorkambaar haar waar naar mijn mening. Het is gewoon een erg fijne, lekker ruikende shampoo voor een klein prijsje. Er zijn nog meerdere geuren te krijgen, ik geloof nog 2 andere, die ik zeker weten later nog een keer ga uitproberen!

x femketje

Psssst! Doe jij al mee met de Real Techniques Knock Off Brushes winactie?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

10 thoughts on “Lidl Tip: Cien Shampoo For Daily Use.”

  1. Ik ken de producten van de Lidl wel. Heb de shampoo heel lang geleden wel eens geprobeerd. Maar ik moet echt shampoo zonder siliconen hebben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//