Kryolan/Glossybox Glossy Pink Lipstick.

In de glossybox van juli zat o.a. deze lipstick van glossybox zelf in samenwerking met Kryolan. De lipstick kost normaal €11,90 voor een fullsize lipstick. Zelf ben ik echt helemaal verliefd op deze lipstick en neem ik hem overal mee naar toe, of ik nu moet werken, uit ga of booschappen doe!

De kleur zelf heeft de naam Glossy Pink gekregen wat ik persoonlijk wel een toepasselijke naam vind. Het is een oud roze tintje zonder shimmer in maar die wel een mooie glanzende finish heeft. De pigmentatie is echt super en ik merk zelfs ook dat deze lipstick erg lang op je lippen blijft zitten, ook als je eet en drinkt. De kleur trekt na een tijdje namelijk een beetje in je lippen wat een soort lipstain effect heeft.

De lipstick heeft daarnaast ook nog een normaal lipstickgeurtje wat ik persoonlijk geen probleem vind. Ook vind ik de huls erg netjes en classy, gewoon een glanzende zwarte huls met het logo van glossybox zelf op de dop.

Al met al, ik ben er gek op! Ik denk dat dit mijn meest gedragen lipstickkleur van zomer 2012 wordt!

x femketje

Psssst! Heb jij al je brandende vragen aan mij al gesteld?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

13 thoughts on “Kryolan/Glossybox Glossy Pink Lipstick.”

  1. vind het echt een hele mooie lipstick!
    heb zelf geen abbonnement op de glossybox en de meeste maaden vind ik de inhoud ook niet zo interessant, maar nu baal ik toch wel een beetje. :P

  2. Kan me goed voorstellen dat je verliefd bent geworden op deze lipstick, want het is een heel mooi kleurtje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//