Jane Iredale – Red Currant Gloss (+WINACTIE!). CLOSED/GESLOTEN!!

Jane Iredale is een merk waar ik eerst alleen nog maar over gehoord had. Tot ik laatst een mailtje kreeg van pourtous.nl met de vraag of ik een product wilde kiezen en uitproberen. Omdat ik deze week erg weinig tijd heb, en ik dit artikel met winactie toch nog voor de kerst online wilde knallen, zijn de foto’s met mijn gsm gemaakt i.p.v. met mijn oude vertrouwde nikon ;)

jane iredale gloss red currant femketje

jane iredale gloss red currant femketje swatch

Pourtous is: “Begonnen als schoonheidssalon en uitgegroeid tot praktijk voor huidverbetering. U kunt bij ons terecht voor traditionele gezichtsbehandelingen maar ook voor gespecialiseerde laserbehandelingen zoals laserontharing en huidverjonging.” En zit aan de Maliestraat 18 in Utrecht. Ben je in de buurt, spring dan zeker even binnen!

De gloss die ik heb mogen ontvangen (en welke ik ook onderaan dit artikel in een winactie weg geef) is in de kleur Red Currant. Een gorgeous shimmery roodroze glossje, perfect voor de komende feestdagen.

De gloss geeft een licht roze kleurtje aan de lippen, maar vooral de shimmertjes vallen op. Erg mooi, ook zeker over een lipliner of andere lipstick voor net die extra shimmery boost aan je look te geven. De applicator is trouwens ook erg fijn gevormd waardoor het aanbrengen easy breezy gaat. De huls van de gloss is ietwat flexibel wat best apart is. Normaal gesproken zitten glossjes als deze in een harde plastic huls, maar deze is van zachter plastic.

IMG_20141217_201438De gloss plakt wel ietsjes, maar dat vind ik zelf nooit een ramp. De houdbaarheid van de gloss op de lippen is okay, een echt diner overleeft hij niet maar een drankje of 2 zeker weten wel. De gloss bevat 7ml product en kost zo rond de 25 euro. Geen goedkope beauty, maar zeker wel de moeite waard!

Nu voor het win gedeelte: Je kunt eenzelfde glossje winnen zodat je kunt stralen tijdens oud en nieuw want ik heb namelijk 2 glossjes binnen gekregen!

Wat MOET je doen om kans te maken op deze feestelijke gloss?
– Volg femketje.nl via bloglovin en like het artikel.
– Laat een comment achter waarin staat dat je mee doet en waarin je ook vermeld welke stappen je hebt gedaan voor eventuele extra winkansen. (en vul een GELDIG emailadres in in het daarvoor bestemde vakje) Doe je dit niet dan tel ik je deelname niet mee! *sorry ladies and gents, ik moet streng zijn!*

Voor extra winkansen:
– Volg @femketje op twitter en tweet het volgende bericht: “RT en volg @femketje om kans te maken op 4 fijne gezichtskwasten! Voor alle info http://femketje.nl/?p=11376 ”
– Volg femketje.nl op Facebook. (zo blijf je elke dag op de hoogte van de nieuwste artikelen en mogelijk nieuwe winacties nog voordat ze online staan op bloglovin!)
– Like de facebook pagina van PourTous.nl.
– Volg via Instagram.
– Abonneer je op mijn Youtube kanaal.

Deze actie loopt van 18 december t/m 24 december 2014. De actie is alleen open voor Nederlandse en Belgische dames (en heren). In de week daarna contacteer ik de winnaar (die ik trouwens via random.org kies) via email, zorg er dus voor dat je een geldig emailadres achter laat, anders moet ik een andere winnaar kiezen! Mocht jij de winnaar zijn en niet binnen 3 dagen hebben gereageerd, dan kies ik een nieuwe winnaar en vervalt jouw deelname!

Have Fun & Enjoy!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

12 thoughts on “Jane Iredale – Red Currant Gloss (+WINACTIE!). CLOSED/GESLOTEN!!”

  1. Helemaal leuk! Wat een prachtig kleurtje! Ik doe graag mee voor sprankelende lipjes tijdens de feestdagen! Ik volg je op Bloglovin en facebook! Ik wens je fijne dagen!
    Groetjes ilse

  2. Gaaf! Ik had wel eens van het merk gehoord. Ik ben echt benieuwd, voor 25 euro verwacht je best veel! Ik volg en like je op bloglovin (beautyding), volg je ook op twitter en heb het bericht getweet (@Ehlands). Ook doe ik youtube (Ehlands) . Veel succes!

  3. Mooie kleur zeg! Ik heb nog nooit van het merk gehoord. Dus ik ben wel benieuwd! Ik volgde je al op BL, instagram en YouTube.

  4. Gaaf! Ik ben benieuwd en ik doe zeker weten mee =) Ik heb alle verplichte en alle niet verplichte dingen gedaan =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//