Instant Favourite! – W7 Deluxe Eyebrow Pencil For Blondes.

Als blondine is het voor mij al jaren lang een ramp als het gaat om mijn wenkbrauwen tekenen, inkleuren, shapen met een potlood of poeder, noem maar op ik heb het allemaal geprobeerd. Het grote probleem was niet dat het me niet lukte maar meer dat er geen geschikte kleur voor mijn blonde wenkbrauwtjes te krijgen was. Gelukkig heb ik van mezelf mooie natuurlijke wenkbrauwen die makkelijk te onderhouden zijn door af en toe wat losse haartjes te epileren. Toch had ik soms zin om ze nog wat duidelijker naar voren te laten komen, maar met een simpel en verkeerde kleur poeder of potlood was dat een drama. Totdat ik laatst met mijn moeder in de stad was en tegen dit W7 wenkbrauwpotlood aanliep en hem meenam voor een klein prijsje van maar €1,99!

En OMG i am saved! Deze blonde ashy tint is de meest perfecte match voor mijn wenkbrauwen en eigenlijk nog ietsjes te donker maar dat vind ik wel fijn, zeker als ik mijn wenkbrauwen wat sterker wil aanzetten. Het potlood zelf is super goed gepigmenteerd, lekker creamy en is goed te blenden met je vingers of met het borsteltje wat aan de andere kant van het potloodje zit. Dat borsteltje is wel wat ruw en grof en kan voor sommigen iets te hard zijn om te gebruiken als blending brush.

De productfoto’s zijn gemaakt na meermalig gebruik van het potloodje (ik was simpelweg zo enthousiast over dit potloodje dat ik hem meteen wilde gebruiken en was vergeten er van te voren productfoto’s van te maken ^^). Om dit potlood in action en op mijn wenkbrauwen te zien heb ik hem al meerdere malen voor EOTD’s en shoots gebruikt. Klik HIER en HIER om het resultaat te bekijken.

Al met al, ik ben er gek op en het is echt een instant favourite geworden! Ik heb het potloodje voor nog geen €2,00 gescoord bij de op is op voordeelshop.

x femketje

PS: Doe jij al mee aan de nieuwe winactie? Je maakt kans op een Rituals pakket!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

8 thoughts on “Instant Favourite! – W7 Deluxe Eyebrow Pencil For Blondes.”

  1. Ziet er heel erg goed uit zeg! Misschien is dit voor mij ook wel wat, mocht ik er tegenaan lopen dan neem ik hem zeker mee :)

  2. Even kijken de volgende keer als ik daar ben want ik heb zelfs lichtblonde wimpers en elke kleur is te veel van het goede (daarom kleur ik ze nu maar helemaal niet meer bij) maar 2 euro durf ik wel aan.

  3. Oeew, hier ben ik wel benieuwd naar.. :) Ik heb zelf best licht blond haar, weet jij toevallig of deze lichter of donkerder is dan het ‘blonde’ wenkbrauwpotlood van de hema?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//