Inspirational; Time For Fall!

Eergisteren kwam er al een inspiring quotes artikel tussendoor online, vandaag weer eens een gewoon inspiratie artikel. Dit keer is hij gericht op de herfst en haar schoonheid. Ik kan er niks aan doen, ik ben gek op het najaar… Afgezien van de vele regenbuien dan :3

x femketje

Psssst! Doe jij al mee met de Essence Ticket To Paradise Shimmer Powder winactie?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

24 thoughts on “Inspirational; Time For Fall!”

  1. Ik houd van de herfst! Lekker onder een kleedje op de bank terwijl het buiten kei- en keihard regent. Heerlijk! :D

  2. prachtige plaatjes! Ik heb al helemaal zin om lekker bij de verwarming te zitten met een warme kop chocomelk

  3. Hoe mooi de foto’s ook zijn, en hoe gezellig het er allemaal uitziet…ik hou er niet van..het eind van de zomer betekent voor mij alleen maar bijna 7 maanden zonder licht. En daar baal ik van.

  4. Zo leuk om te zien! Ik ben zo ongelofelijk verliefd op de herfst, vind het echt heerlijk! Vooral thuiskomen vind ik dan 10x zo fijn dan wanneer het zomer is: alles is lekker knus en warm thuis en ik word er zo blij van :D

  5. Mijn favoriete seizoen! Kan niet wachten tot ik met mijn kleine het bos in kan om mooie bladeren en kastanjes enzo te gaan zoeken! Prachtige kleuren altijd!

  6. Ik vind de herfst sowieso wel heel mooi, het heeft iets, vooral die kleuren. Alleen de regen is helemaal tien keer niks :-P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//