Inglot Freedom System Duo Palette.

Laatst won ik een awesome make-up pakketje bij Marjolein van theartismakeup.nl waar o.a. deze Inglot duo Freedom System zat met twee aardig mooie paarse oogschaduws. Ik vind sowieso het doosje ideaal werken. Het is zo veel makkelijker open te krijgen dan een normaal plastic doosje wat dicht klikt. Zeker met mijn lange nagels is dat soms een ramp! Wat ik ook wel handig vind is dat je de pans oogschaduw er makkelijk uit krijgt met een magneetje van het dekseltje. Ook staat er op de achterkant van de oogschaduws om welke kleuren het precies gaat.

DSC_2077 copy DSC_2079 copy Laten we maar meteen verder gaan op de twee kleuren die ik gehad heb. Als eerste een prachtige matte tint in nummer matte 325. Deze kleur is zoals al doet vermoeden, mooi matte en de kleur kan ik omschrijven als een aubergine paarse tint. Erg mooi voor in de crease in het najaar! De tweede tint is pearl 439 en heeft een prachtige soort van duochrome finish. De kleur zelf is royal paars met een blauwpaarse gloed over. En de pigmentatie is amazingly goed en vooral mooi.
DSC_2082 copy

DSC_2080 copyDe oogschaduws zelf zijn van erg goede en fijne kwaliteit en zijn makkelijk te blenden voor een wat zachtere look. Over de prijs kan ik niet erg veel zeggen, ook aangezien dit mijn eerste Inglot producten zijn en hier in de buurt Inglot niet te krijgen is. Maar na even online te hebben gezocht kost het zo rond de €17. Redelijk geprijst maar de kwaliteit liegt er niet om!

x femketje

PS: Doe jij al mee aan de nieuwe winactie? Je maakt kans op Essence LE goodies!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

24 thoughts on “Inglot Freedom System Duo Palette.”

    1. Deze kleuren zaten er al in, het was al een gevuld duo paletje zegmaar :D Maar ben er wel erg blij mee want ik ben gek op paars!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//