I ♡ Makeup – I Heart Chocolate Salted Caramel Palette.

DSC_2562

Er zijn al een aantal foto’s over en van dit palette voorbij gekomen op IG en hier op femketje.nl. Vandaag review ik dit delish gekleurde palette met de naam Salted Caramel van de I Heart Chocolate lijn van I ♡ Makeup :D

Benieuwd naar swatches, een bijpassende try-out look en mijn “ongezouten” *(lekker toepasselijk in dit salted caramel artikel Fem :’)* mening, lees dan snel verder!

DSC_2642 copy small

DSC_2563In het palette zitten maar liefst 16 prachtige tinten waarmee je naar mijn mening met gemak veel verschillende smokey looks kunt maken. Het grootste gedeelte van de kleuren is toch wel een shade of brown. Een aantal roze tinten, 2 highlighters en een kekke blauwe jeans kleur. Zo’n 70% van de tinten heeft en shimmer of glans, de overige zijn matte. Mooi evenwicht in finishes als je het mij vraagt. De pigmentatie is trouwens echt AMAZING. Op de swatch foto hieronder heb ik trouwens geen primer of basis gebruikt, elke kleur is in 1 swipe op de huid aangebracht zonder toeters, bellen of andere rare fratsen.

Vooral de shimmery tinten zijn ontzettend goed gepigmenteerd. De matte daarentegen zijn ietsjes lastiger, maar zijn wel weer makkelijk in intensiteit op te bouwen. Wel zijn die perfect om in de crease aan te brengen, aangezien je andere hardere kleuren perfect in de huid kunt blenden voor een zachter resultaat.

DSC_2566

Kijk naar die zwarte tint (2e van rechts) OH MY LORD die is gepigmenteerd like a boss! De lichte highlighter helemaal rechts is trouwens echt perfect om onder de wenkbrauw aan te brengen, of als matte highlight op het gezicht.

Ik kan er nog lang over door blijven kletsen maar dat heeft geen zin, hij is gewoon erg goed gezien de prijs. Het palette is denk ik wel stiekem een favoriet geworden, ik pak hem steeds vaker en hij beland niet onderin een helmer laadje tussen de rest van mijn stash. Hij is wel vrij donker voor deze tijd van het jaar, maar hey,.. een smokey eye kan voor mij altijd :D

Het palette kostte bij het KV zo’n €7,99. Online kunnen de prijzen bij verschillende webshops nogal wat variëren. Sowieso is de verpakking to die for en is de hele I Heart Chocolate lijn een verzamel collectie geworden in mijn stash. Voor de 4 andere palettes van deze lijn die ik in bezit heb, klik HIER en HIER.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

24 thoughts on “I ♡ Makeup – I Heart Chocolate Salted Caramel Palette.”

  1. Ik ben ook echt fan van de I heart Chocolate lijn. Ik gebruik de witte variant bijna dagelijks ! De kleuren in deze karamelversie zien er alleszins ook helemaal niet slecht uit :)

  2. Deze is zo fijn!! Ik heb ‘m ook en binnenkort komt er ook een review online. Ik ben ook echt te spreken over de palletten. Heb ook de witte, die is zo fijn!

  3. Prachtige kleurtjes en je look is ook zo mooi! Ik kan mij voorstellen dat je er nog heel lang over door kan gaan hihi. Deze moet ik ook hebben!

    1. Haha ja, ik zou elke kleur uitvoerig kunnen bespreken en vertellen hoe pretty het is, maar ik denk dat mijn over all enthousiasme wel genoeg zei XD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//