I ♡ Makeup – Death By Chocolate, I Heart Chocolate & Naked Chocolate Palettes!

DSC_0285Gelukkig is mijn pc sinds gisteravond weer somewhat up and running en kan ik weer wat nieuwe artikelen posten na voor mijn gevoel forever offline te zijn geweest. Vandaag review ik 3 palettes van het zustermerk van Makeup Revolution: I Heart Makeup.

DSC_0292

DSC_0289

DSC_0302De donkerste van de 3 gorgeous chocolade  palettes is Death By Chocolate.

Dit palette is er eentje met vooral veel donkere tinten, een ontzettend matte super gepigmenteerde zwart waarvan ik een makeup-orgasm kreeg om heel eerlijk te zijn. Ook bevat het gorgeous shimmery en metallic achtige kleuren, een matte creamy highlight en een shimmery koele highlighter. Klein beetje paars, en een klein beetje grijs maken dit smokey naked palette compleet.

DSC_0294DSC_0306Het I Heart Chocolate palette (too faced dupe) heeft meer roodpaarse tinten naast alle bruine en koperen goodness. Vooral die bordeaux tint die ik als 1 na laatste rechts swatchte was AMAZING. Hier gaan heel wat kerstlooks mee gemaakt worden that’s for sure! De enige kleur die ik denk ik niet zoveel ga gebruiken is de lichte roze tint in het midden van het palette, deze snap ik niet echt in dit palette, maar de kleur kan zeker een donkere look wel wat zachter maken. Ook dit palette heeft matte en shimmery tinten, me likey!

DSC_0295 DSC_0315Het 3e palette, het echte Naked Chocolate palette heeft de meest lichte tinten van alle 3, maar desondanks is daar alsnog een goede smokey zachte bruine look mee te maken. De taupe tinten gaan perfecte tussenkleurtjes worden voor in de crease, deze zijn matte en echt ideaal om een look zachtjes uit te kunnen blenden.

De structuur van de oogschaduws is super fijntjes maar ontzettend gepigmenteerd. De oogschaduw is zacht en makkelijk uit te blenden, alsof er een engeltje over je gezicht heen piest en fairy dust achter laat! Voor deze 3 palettes heb ik €7,95 per stuk betaald, super betaalbaar dus voor een palette met 16 prachtig gepigmenteerde oogschaduws.

Voor de looks met deze palettes laat ik jullie nog even in spanning, mijn planning met werk is vrij druk dus de looks zelf ga ik naderhand nog schieten en posten in FOTD/Look artikelen.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

21 thoughts on “I ♡ Makeup – Death By Chocolate, I Heart Chocolate & Naked Chocolate Palettes!”

  1. Fijne review, 1 kleine opmerking: het I Heart Chocolate palette is de dupe van het Too Faced palette, en hij lijkt behoorlijk goed ;)

  2. Mooi! Als deze roze versie online te koop is in Nederland, ga ik die zeker bestellen! Ben heel benieuwd, en wat een leuke verpakkingen. Welke is jouw favoriet? Liefs,

    1. Ik durf nog niet een favoriet uit te roepen omdat ik ze nog niet allemaal evenveel geprobeerd heb, maar in elk palette zitten sowieso hele mooie en zeker wel favoriete kleuren :D

  3. Ik ben echt wel onder de indruk van de kwaliteit zeg! Hopelijk komen ze in de tutorials ook sterk terug. Ik heb zelf hele mooie oogschaduw mono’s die swatchen als ‘a dream’ maar eenmaal op de ogen aangebracht zie je er niets van terug :( Leuk om ze allemaal zo naast elkaar te zien. Dan krijg je een betere indruk van de verschillende kleuren die erin zitten :) Leuk artikel.

    1. Ik heb de mijne bij het Kruidvat vandaan, maar heb ook gelezen dat ze bij een aantal Etos filialen te koop zouden zijn! ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//