I ♡ Heart Makeup – Lip Lava Liquid Lipsticks.

DSC_3804 lip lava

Het is alweer even geleden dat ik deze 5 gorgeous liquid lippies scoorde bij het KV voor maar €2,99 per stuk…. Yeah you heard me: maar €2,99!

Vandaag review ik alle 5 de Lip Lava liquid lipsticks van het merk I Heart Makeup. Benieuwd naar swatches en mijn eeuwige ongezouten mening, lees dan snel verder ;)

Even wat basic info: elke lip lava kostte mij dus net geen €3.- per stuk bij het KV. Ze lijken qua verpakking geïnspireerd te zijn door de Too Faced Melted lipproducten maar het is geen identieke rip off. Ze zijn per stuk verpakt in losse doosjes (welke er btw ook pretty cool uit zien met metallic zijkantjes), en ze hebben een knijp systeem met een spons applicator ingebouwd. Heel simpel: Je knijpt in de tube en product komt er uit wat je meteen vanaf de spons applicator op je lippen kunt smeren. Ikzelf vind het wel een okay concept, maar vind het niet al te netjes werken door de oneven randjes van de sponsapplicator. Maar voor nu genoeg gerambled, op naar de swatches! (De swatches zijn trouwens op verschillende dagen gemaakt, evenals in verschillende soorten (dag)licht…. just for the record ^^ )

DSC_3826 shockwaveAls eerste Shockwave. Een neon paars welke echt mijn naam schreeuwt! Ik moet wel zeggen dat deze zeker 2 laagjes nodig had, maar ik denk dat dat meer komt door de squeezy sponge top applicator dan door het product zelf.

DSC_3861 forgivenForgiven is een nude peachy kleurtje met een ietwat bruinige ondertoon. Ik vind het een ideale tint om bij een zware smokey look te dragen zoals ik ook bij deze look gedaan heb. Deze heeft overigens maar 1 laagje nodig!

DSC_3912 tremorAhh Tremor, een gorgeous old pinky tint. Ik kan hier kort over zijn: Het is een zomerse beauty en dekt met 1 goede laag. Ik vind kleurtjes als deze altijd zo lekker vrolijk en zomers, een happy colour! Zelf zou ik deze tint combineren met een zwarte winged liner en wat glitters onder de onderste wimperrand. Girly pink FTW!

DSC_3913 unleashUnleash is denk ik naast Shockwave mijn favoriet van de 5 kleuren. Oranje met een vleug koraal and i LOVE it! Goed knallend en om 1 of andere reden staan oranje tinten me altijd goed wanneer ik het op de lippen rock. Me likey a lot, en hij dekt met 2 dunne laagjes.

DSC_3904 copy smallDe laatste tint heb ik per ongeluk niet meer als aparte swatch gefotografeerd… Achja, ik had het wel gedaan maar hij is foetsie en waarschijnlijk per ongeluk gedeleted. Good thing dat ik vaak looks maak met nieuwe items, want op bovenstaande foto komt de gorgeous rode kleur met de naam Firestorm in ieder geval goed over. Hij heeft wel een wat koele en roze achtige ondertoon wat je ook terug ziet bij de randjes, maar dat vind ik geen issue.

Ik ben echt goed verrast door I Heart Makeup en haar mooie Lip Lava’s! Sowieso vind ik het een awesome merk wat ook nog eens betaalbaar en cruelty free is. Ze drogen trouwens niet helemaal op zoals ik gewend ben van liquid lipsticks, maar hierdoor blijven je lippen wel lekker soepel en zijn ze goed draagbaar. Wat ik wel aanraad is om ze gedurende de dag af en toe even bij te werken, een goede lunch of avondeten overleven ze niet helemaal.

Het enige puntje is dat ik niet met zekerheid durf te zeggen of deze lippies nog in elk KV filiaal te krijgen zijn, maar gelukkig is daar internet met een berg webshops waar je ze alsnog zou kunnen bestellen.


//Hi everyone! Today I wanted to review my 5 first I Heart Makeup liquid lip lavas I’ve ever purchased. They only cost me €2,99 and I really LOVE them! As you can tell from the lip swatches they really have amazing pigmentation but apply a bit tricky due to the squeezy tube and sponge tip applicator. I suppose it is just a matter of time untill I can apply the product perfectly with the attatched applicator, but for now I will continue using them with another simple but stirdy lip brush, to apply the lip lava just a bit more precise. Oh btw: the brand is super affordable and they also make some great eyeshadow palettes (I already own like 7 different palettes or so!), and they are also cruelty free <3

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

12 thoughts on “I ♡ Heart Makeup – Lip Lava Liquid Lipsticks.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//