How’s Life?

Ola lieve beauty loving lezers!

Het is voor mijn gevoel echt forever geleden dat ik met regelmaat elke dag 1 a 2 keer een post online knalde, maar ik moet zeggen dat ik het niet mis. Ik ben blij dat ik de keuze heb gemaakt grof te minderen en alleen te posten wat en wanneer ik het wil :D Ik werk fulltime (tot soms wel 6 dagen in een week), en een fulltime beautyblog waarbij ik me verplicht voelde elke dag sowieso 1 keer te posten werd me een beetje te veel naast alles wat ik ook nog eens moest doen in life (denk aan huishouden, familie, vrienden.. de hele rambam). Het leek me leuk om in deze post op deze rustige zondagmiddag zo net voor Koningsdag een personal post te typen. Just so you know dat ik niet helemaal van de aardbodem afgeveegd ben ;)

DSC_1014 copy small

Het gaat allemaal wel z’n gangetje. Ik heb alweer 2 weken gewerkt na mijn 3 weken “vakantie” en heb natuurlijk 3 weken geleden mijn rijbewijs gehaald waar ik nog steeds rete awesome excited over ben. Het geeft me zo veel meer vrijheid! En ik ben verliefd op mijn kleine lady bug autootje :D

Life is busy op dit moment. Veel dingen waar ik extra aan moet denken en wat me allemaal een beetje wakker houd midden in de nacht, but that’s okay. Er staan nog heel wat leuke dingen op de planning de rest van het jaar en als alles gaat zoals verwacht ga ik over een maandje ook een nieuwe Nikon en pc scoren van mijn zuur verdiende vakantie geld. Wat daar nog van over is gaat in het huis want de 2e keuken in de bijkeuken ligt er uit en daar komt onze nieuwe keuken uiteindelijk in. Onze main kitchen staat in de woonkamer, iets waar Roy niet al te happy mee is en we dus asap gaan veranderen.

Ook ga ik over een maandje weer terug naar mijn dermatoloog, voor hopelijk een laatste check voor mijn huid. Mijn rug is aardig rustig geworden maar zit nog onder de vele littekens, en mijn gezicht is wel weer wat aan het opspelen nu ik niet meer aan de antibiotica zit en weer sinds kort met de pil ben begonnen. (maar dat had ik wel verwacht want de eerste paar maanden pilgebruik fuckt je huid altijd pretty much up) Ik verwacht niet dat mijn dermatoloog gaat zeggen dat hij me aan de roaccutane wil, dat spul wil ik zelf ook niet eens proberen want dat scares the shit out of me, en ik denk dat ik gewoon verder ga met mijn leven en mijn littekentjes met de tijd zal moeten laten vervagen. Gelukkig zijn de littekens in mijn gezicht echt super snel weg en heb ik gelukkig niet van die diepe kraters of iets in die trant. Na mijn ziekenhuis bezoekje eind mei zal ik wel weer een uitgebreid skin update report posten!

Maar hoe is het leven bij jullie? Nog plannen voor Koningsdag morgen? ;)

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

5 thoughts on “How’s Life?”

  1. Dit is juist het leuke aan bloggen, posten wat je wil & wanneer je wil!
    Zo hou je het juist ook nog altijd leuk voor jezelf.
    Succes met alles, keep up the good work!

  2. Leuk om je update te lezen. Succes alvast bij de dermatoloog, ik zelf ben binnen 2 weken klaar met de kuur tegen mijn acne. Mijn huid is heel rustig geworden. En ik hoop dat dat zo mag blijven. Ik leef met je mee!

  3. wat leuk dat je een update doet maar wel vervelend dat je door de pil weer heel veel last krijgt van je huid. Ik heb dat persoonlijk nooit gehad maar lijkt mij enorm vervelend! En je moet zeker bloggen wanneer jij het wilt, zeker met zo’n drukke baan!

  4. Je hebt echt een enorm mooie eyeliner op die eerste foto! Misschien kun je daar eens een soort van tutorial van maken? Ik denk dat dat voor heel veel meiden (waaronder ik, haha) heel handig zou zijn. Hij is echt gorgeous.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//