Herontdekt; Essence Lipstick 55 Coralize Me!

Deze lipstick lag al eentijdje in mijn stash rond te slingeren tot ik hem weer eens swatchte en opslagweer verliefd werd op de kleur. Ik ben sowieso altijd erg fan van peachy enkoraaltinten en ze doen me altijd aan de lente en zomer denken. (ik ben dewinter echt spuugzat!)
Ik heb eigenlijk geenidee of deze lipstick nog te krijgen is of niet, misschien dat je hem dan nogin een uitverkoopbak kan scoren maar de kans lijkt me aardig klein. Zelf heb ikmaar €2 betaald en OMG wat ben ik gelukkig met deze lipstick.
De lipstick is lekkercreamy (me likey!) en heeft de perfect gepigmenteerde peachy/koraal tint metdaarin een mooie zilveren shimmer. Verder heeft de lipstick een lekkere zoeteen snoepachtige geur en brengt deze zacht aan. De lipstick blijft ook aardiggoed zitten alleen moet je hem wel een paar keer per dag opnieuw aanbrengen alsje bijvoorbeeld net gegeten hebt.
Al met al, ik ben weerhelemaal verliefd en ik denk dat ik deze lipstick de komende tijd veel gadragen. Lekker vrolijk en zomers, kom maar op met die zon, zee en strand!
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

11 thoughts on “Herontdekt; Essence Lipstick 55 Coralize Me!”

  1. Mooi ! Ik heb alleen lippenstift in bruine tinten van Essence, ik ga dit ook eens proberen ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//