Herbamedicus hand en nagel crème.

Ik ben iemand die van verzorgde handen houd met mooi verzorgde en gelakte nagels. Ik ben iemand die amper handcrème gebruikte en ik ben iemand die nog maar 1 keer een tube handcrème in bezit had. But times are changing…….
Nu het weer wat kouder en guurder weer wordt, merk ik toch wel dat mijn handen sneller droger worden en wat trekkerig aanvoelen. Nu heb ik van mijzelf bijna nooit echt droge handen gehad maar de laatste tijd is de werkelijkheid toch iets anders. Ook omdat ik nu weer *sinds ik weer verhuisd ben* zelf op de hand de afwas moet doen, merk ik toch dat mijn huid dit niet zo erg relaxed vind en bijna schreeuwt om een lekker voedende handcrème. 
Toen ik eindelijk weer eens wat tijd had en in de stad was moest ik toch echt even op zoek naar een lekkere handcrème. Aangezien mijn oude merk niet meer te krijgen is en ik deze ook kado gehad heb, moet ik toch echt eens iets nieuws proberen. Ik kwam ook tijdens het winkelen voor kledinghangers in de Big Bazar *lekker interessant shop item die kledinghangers >.< * een handcrème tegen met aloë vera in. Nu kan ik jullie wel vertellen dat ik echt een aloë vera fanaat ben en het liefst echt alles met aloë vera in wil kopen en gebruiken omdat ik weet dat het een helende werking heeft op heel veel dingen van het menselijk lichaam. 

Omdat de prijs van de redelijk volle tube (125ml) me erg meeviel, (hij kostte nog geen €2,00) nam ik de crème maar eens mee om uit te proberen.

De crème zelf heeft een simpele witte kleur en voor mij een wat typische handcrème geur die mij niet stoort. Het is in ieder geval geen misselijkmakende geur maar gewoon lekker neutraal wat je van een handcrème verwacht. Op de tube staat dat de crème belooft snel in de huid in te trekken en dat je er zachte handen en sterke nagels van krijgt. Dat sterke nagels gedeelte heeft voor mij niet erg veel zin aangezien ik zelf al erg stevige en sterke nagels heb. Ook belooft de crème dat je nagelriemen hun natuurlijke elasticiteit behouden. *Nu heb ik eerlijk gezegd nog nooit een crème gezien die je nagelriemen verhard of er in ieder geval iets mee doet waardoor ze niet meer elastisch zijn, maar goed.*

Aan het nagel gedeelte merk ik vrij weinig, o.a. doordat ik zelf al sterke nagels heb, en ook van het nagelriem gedeelte merk ik vrij weinig. Wel doet de crème verder wat hij beloofd. Hij trekt inderdaad erg snel in en er blijft ook geen extreme vettige laag achter op je huid. Ook zijn je handen nadat de crème ingetrokken is erg zacht en ruik je de crème ook voor een wat langere tijd. Wat ik extra nog merk is dat de kleine velletjes die je wel eens bij je nagels hebt er sneller door verdwijnen. *Waarschijnlijk doet dat de aloë vera in de crème.*
Al met al een prima handcrème voor weinig geld.
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

One thought on “Herbamedicus hand en nagel crème.”

  1. ik gebruik altijd m'n handcreme uit Frankrijk, ''Olive lavande'' zooo fijn!
    En voor m'n nagelriemen Lemony flutter van Lush, ook een super product!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//