HEMA Longlasting Polishes 84 + 85.

Een tijdje geleden alweer was ik met mijn moeder in Terneuzen wezen winkelen en kreeg ik deze twee mooie lakjes van haar kado. (super lief :D)
Het eerste lakje, 84, is een mooie licht roze pastel tint en OMG ik ben echt verliefd op deze tint! Echt een super lief kleurtje die bij elke gelegenheid wel goed te dragen is. Ook combineerd deze lak mooi met andere nailart lakjes, stripers of konad stempels.

De tweede lak, 85, is ook een pastel tint en ditmaal een lila/lavendel kleurtje, ook erg lief en mooi in de zomer of lente. Ook deze combineerd mooi bij verschillende nail art designs.
Vraag me niet om mijn alltime favourite te kiezen tussen deze twee lakjes want dat is voor mij gewoonweg onmogelijk. Ik vind ze beide echt prachtig en ze lakken daarnaast ook aardig goed. Het enige minpuntje aan deze lakjes is dat ik het persoonlijk jammer vind dat HEMA geen namen aan hun cosmetica producten geeft zoals bijvoorbeeld Catrice wel doet. Afgezien van dat ben ik echt gek op deze lakjes en is de kwaliteit van de lak ook erg goed.
De lakjes zijn aardig dekkend, zo’n 2 laagjes en het is egaal. Wel drogen de lakjes niet erg snel (maar ook weer niet zo sloom dat je een half uur niets met je handen kunt doen) maar hiervoor gebruik ik altijd de express dry drops van Essence, die zorgen er voor dat je nagels binnen no time droog zijn.
Al met al, fijne en mooie lakjes voor een mooi prijsje van €2,50 per stuk.
x femketje

PS: Vergeet je niet met de winactie mee te doen?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

9 thoughts on “HEMA Longlasting Polishes 84 + 85.”

  1. Naar deze lakjes was ik erg benieuwd! Ik heb zelf geen enkel hema lakje maar zie steeds vaker leuke kleuren in het schap staan. Misschien moet ik mezelf er toch maar eens aan wagen :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//