HEMA Jip & Janneke; rood/roze nagellak.

Het tweede potje nagellak die ik tijdens mijn sinterklaasinkopen mee had genomen bij HEMA.
De verpakking is hetzelfde als bij de zilverkleurige lak maar de lak zelf is iets anders. Het zilverkleurige lakje is in mijn beleving iets dikker qua textuur terwijl deze wat meer waterig is. Op zich geen probleem, alleen dekt deze ook iets minder goed als het andere lakje. Wel is het kwastje van dezelfde breedte en kwaliteit en heb ik hier niets negatiefs over te zeggen.
Deze kleur lijkt erg donkerroze in het flesje, bijna tegen rood aan zelfs en heeft een erg mooie lichtere roze, fuchsia achtige gloed en heeft super kleine shimmers. Deze lak vind ik erg geschikt om tijdens de kerstdagen te dragen maar ook in de lente en zomer. Eigenlijk is het een lakje voor het hele jaar. Ook is het erg mooi om met deze lak een bloemenprintje aan te brengen met bijvoorbeeld de stamping set van Konad.
Deze lak kost net als de andere zilverkleurige lak €2,50 en als ik kijk naar de prijs-kwaliteitverhouding is dit zeker een koopje!
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

3 thoughts on “HEMA Jip & Janneke; rood/roze nagellak.”

  1. Je zou denken dat het echt een kindernagellak is, maar ik vind het wel een leuk kleurtje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//