HEMA Jip & Janneke Bronzer.

Een tijdje geleden was ik met mijn moeder wezen winkelen in Terneuzen waar ik in de HEMA deze bronzer vond voor een mooi prijsje van €2,50. Ik geloof wel dat deze eerst duurder waren toen de Jip & Janneke lijn net uit was, maar ik had weer geluk en scoorde hem voor ongeveer de helft van de prijs.

De verpakking van de bronzer vind ik al to die for, ik ben echt gek op katten en al helemaal op dat katje van Jip & Janneke. Ook vind ik de verpakking tijdens het gebruiken van de bronzers erg fijn, hij gaat makkelijk open en dicht en bevat 9 gram product, waar ik echt super lang mee doe. (btw; de bronzer is 18 maanden lang goed houdbaar mits je er met schone kwasten in gaat!)

De tint van de bronzer is echt perfect voor de lichte huid dames onder ons *hooray!*. de bronzer is licht genoeg voor eigenlijk elke huidskleur wel en de kleur is ook erg makkelijk en snel op te bouwen als je een wat meer gepigmenteerde bronskleur wilt. Ook zit er in de bronzer een lichte gouden shimmer die je huid een mooie gebronsde en sunkissed look geeft.
Zeker weten een aanrader voor meiden en dames met een lichte huidskleur als ik, die er toch ook wel eens sunkissed uit willen zien of deze gewoonweg willen gebruiken voor het shapen van het gezicht.
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

13 thoughts on “HEMA Jip & Janneke Bronzer.”

 1. Ik heb al enkele malen met deze bronzer in m'n handen gestaan, maar ik heb hem nog nooit gekocht. Volgende keer misschien wel :D

 2. haha wat grappig.
  zo product verwacht je best wel iets anders bij.
  leuk artikel!

  xx

 3. Mooie bronzer, ik heb er eigenlijk alleen maar positieve reviews van gelezen:D

 4. Ik ben dol op deze bronzer! Het doosje doet me erg denken aan MAC en de kleur is echt perfect voor een lichte huid zoals ik heb!

 5. Ik heb ooit eens met de bronzer in mijn handen gestaan, ik zat toen erg te twijfelen. Omdat ik hem donker vond lijken. Ik heb echt een zeer lichte huidskleur. Na het lezen van je review ben ik vandaag langs de Hema gegaan. En ze hadden hem nog! De verpakking ziet er inderdaad zo leuk uit. En ik ben ook helemaal gek van katjes :-)
  Groetjes van Maaike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//