Happy 22nd Birthday To Me! :D

Ola lieve lezers!

Ik heb echt af zitten tellen dit jaar maar vandaag is het dan eindelijk zo ver; mijn 22ste verjaardag :D Yay! Vandaag eens een keertje niet de hele zaterdag werken maar lekker een uitbetaald dagje waarin ik al het lekkers voor vanavond kan voorbereiden. Vanavond komen namelijk mijn collega’s en oude vriendinnen langs om het te vieren. Zondag komen mijn ouders en familie volgende week komen er nog meer mensen verspreid over de hele week die dit weekend niet konden komen. ^^

Ik heb er echt zin in want tjsa, wie houd er nou niet van jarig zijn en cadeautjes krijgen. Ik heb zelfs al wat cadeautjes vervroegd gehad maar daar zal ik het later over hebben in een bday present filmpje! Ik wordt dit jaar dus alweer 22, een hele leeftijd en mijn broers zien hopelijk eindelijk in dat hun kleine zusje groot wordt. Ik vind het niet echt erg om ouder te worden, ik zie er namelijk nogsteeds hetzelfde uit als toen ik 15 was dus dat is alleen maar een voordeel voor later!

Wie jarig is trakteerd en daarom komt er vanmiddag nog een winactie online waarbij ik twee mensen blij kan maken, stay tuned voor de winactie dus!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

23 thoughts on “Happy 22nd Birthday To Me! :D”

  1. Gefeliciteerd met je 22ste verjaardag!!! :-D Maak er een fijne dag van vandaag :-D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//