H2O + Spa Hand & Nail Cream.

In de Glossybox van april 2012 zat deze super fijne hand en nagelcrème. Zelf had ik de vorige handcrème die in een andere box zat nog niet eens op (de Koh handcrème), maar kon ik toch niet wachten om deze toch alvast uit te testen en te reviewen.

In de box zat een sample size van 15ml, waar ik persoonlijk al best lang mee doe. De fullsize bevat 244ml product en kost normaal gesproken €15,75 per tube. Volgens de informatie hersteld de crème de vochtbalans in de huid waardoor je handen zijdezacht aanvoelen.

Zelf merk ik niet veel van die vochtbalans. Ik heb geen droge of vettige huid op mijn handen, gewoon normaal. Wel merk ik dat de crème mijn handen lekker zacht maakt en dat er een lekkere frisse geur aan de crème zelf zit. Deze geur blijft niet erg lang hangen maar is wel fijn als je bijvoorbeeld even onderweg je handen insmeerd. De grootte van deze sample is ook perfect om snel in je tas te gooien en mee te nemen naar werk, school, stage of waar dan ook. Ook trekt de crème lekker snel in en is dit merk tegen dierproeven!

Al met al, ik hou er wel van maar vind hem niet super speciaal. Gewoon handig en fijn voor onderweg of thuis.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

7 thoughts on “H2O + Spa Hand & Nail Cream.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//