GOSH Velvet Touch Eyeliner Lemon Soda.

Een tijdje geleden had ik deze felle eyeliner gekocht bij Kruidvat voor zo’n €6,99. Ik had zelf nog nooit eerder eyeliners van GOSH geprobeerd en was daarom ook erg benieuwt hoe deze me zou bevallen.

Het uiterlijk/verpakking van de eyeliner vind ik wel okay maar vooral herkenbaar voor GOSH producten. Wat ik wel erg handig vind is dat aan het uiteinde van het potlood de kleur te zien is, zo kun je hem snel terugvinden in je stash als deze een beetje rommelig is.
Het potlood zelf brengt erg fijn, creamy maar vooral egaal aan wat ik echt super vind aan deze eyeliner. Wel zou de eyeliner waterproof en smudgeproof moeten zijn. Dat laatste is ‘ie zeker maar helemaal waterproof is hij niet. En dan de kleur; een fel groene lime groene kleur waar je  al snel verliefd op bent of het omgekeerde, je vind het butt-ugly.

Zeker weten een aanrader als je nog zo’n specifieke kleur zoekt, dit GOSH potloodje blijft zeker weten lange tijd in mijn stash wonen!
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

4 thoughts on “GOSH Velvet Touch Eyeliner Lemon Soda.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//