Gosh Velvet Touch Eye Primer.

Ik heb al aardig wat oogschaduw primers en basissen uitgeprobeerd maar ik denk dat ik met deze van Gosh aardig in de buurt kom van de meest fijne primer ever. Deze tube van 15ml kost normaal zo’n €12,49. Niet erg budget maar zeker wel het geld waard want ook voor dit product geld: a little goes a long way.

DSC_2689 copy DSC_2690 copyPer keer heb je echt maar een mini beetje nodig om beide oogleden helemaal te kunnen primen. De verpakking vind ik zelf wel erg handig, met de smalle opening waar de primer doorheen komt. Zo heb je nooit teveel in 1 keer uit de tube. De primer zelf is doorzichtig gel achtig spul wat snel intrekt. Oogschaduws blijven super lang zitten en creasen helemaal niet. De primer zorgt er verder nog voor dat doffe kleuren feller worden en dat alles goed op zijn plek blijft, ook wanneer het warm is buiten.

Ik heb er eigenlijk niets negatiefs over te zeggen, anders dan dat de prijs voor sommigen (vergeleken bij andere goedkopere primers van bijv. Essence of Catrice) wel wat aan de hoge kant kan zijn.

x femketje

Doe jij al mee met de winactie om de gorgeous Essence Floral Grunge Blush te winnen?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

18 thoughts on “Gosh Velvet Touch Eye Primer.”

  1. Ik gebruik altijd de Shadow Insurance van Too Faced, maar ja die kocht ik bij Sephora en Sephora gaat weg uit Nederland en daarnaast was die ook behoorlijk prijzig, dus misschien is deze van Gosh wel wat. Ik ga hem zeker onthouden!

  2. Deze lijkt me fijn maar is inderdaad niet zo heel budget. Ik gebruik die van Essence en die werkt perfect voor mij.

  3. Heeyy, stuur je me nog even een mailtje/antwoord als de ring word opgestuurd of als de eigenaresse weer terug is van vakantie? Verheug me er op:) xx

    1. Ze zou 7 mei terug zijn en het diezelfde dag nog versturen. Ik zal haar morgen nog even een extra mailtje sturen voor de zekerheid mocht je de ring dan nog niet binnen hebben ;)

  4. Dat lijkt me wel heel fijn! Misschien wachten tot er een aanbieding is, want die wil ik wel =)

    1. Ik heb ‘m een maand of twee geleden gehaald bij de kruidvat (rommelbakje) voor 2.50! Vind ‘m persoonlijk niet heel fijn maar heb t ook nog niet uitgebreid getest ;)

  5. nou ik zie iedere keer dat je hem draagt in een look, dus hij is echt goed! jammer is gosh al uit onze kruidvat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//